Stærk wok med kylling opskrifter

Stærk Kyllinge wok

Stærk Kyllinge wok

Ikke kogte, så Lilllebror kunne også være med uden at brokke sig. StærkKyllingewok. Koriander er et stærkt parfumeret krydderi, så hvis du ikke bryder dig om smagen, så undlad den grønne pynt på toppen af gryde
Kylling i karry

Kylling i karry

Bryder du dig ikke om alt for stærk mad, eller er der små børn der skal spise med, kan du justere styrken ved at komme færre hvidløg, mindre chili og selvfølgelig mindre karry i
Kylling med cashewnødder

Kylling med cashewnødder

Så er der dels noget til dem som ikke kan spise de stærke retter (som børn og enkelte voksne) og så er det også meget rart at have en ret eller to som ikke er stærk
Kylling i hjemmelavet sur/sød sauce

Kylling i hjemmelavet sur/sød sauce

Jeg vil samtidig stærkt anbefale dig, at tage dine børn med i køkkenet. Kyllingen skæres i små tern (ala wok) og vendes i gryden og steges igennem
Marineret kylling med bok choy

Marineret kylling med bok choy

stærk chilisauce. På med bønner og bok choy. Dagen efter fiskes kyllingen op og tørres af, inden de steger ved jævn varme på en pande i lidt sesamolie
Kylling med cashewnødder (Gai Phat Met Ma Muang Himmaphan)

Kylling med cashewnødder (Gai Phat Met Ma Muang Himmaphan)

Perfekt til folk med sarte maver, eller når du har brug for en pause fra den stærke mad. Så er der dels noget til dem som ikke kan spise de stærke retter (som børn og enkelte voksne) og så er det også meget rart at have en ret eller to som ikke er stærk
Thaiwok med kylling, sød kartoffel, nudler og umami

Thaiwok med kylling, sød kartoffel, nudler og umami

Retten har en perfekt balance mellem det sure, søde, salte og stærke, og så er den proppet med grøntsager og sundhed – og har en dejlig cremet sauce som afrunder retten helt perfekt
Svin med wokket have og orientalsk sovs

Svin med wokket have og orientalsk sovs

Sovsen er sød, salt, krydret, hot og stærkt vanedannende. Den kan også bruges til andre slags kød som for eksempel kylling eller kalkun
Det er saucen-der-gør-det wokret

Det er saucen-der-gør-det wokret

Server med nudler eller ris. Brug de grøntsager du har i køleskabet eller dem du bedst kan lide, kalkun-, kylling- eller svinekød og nudler eller ris
HONNING- OG SOJAMARINERET BARBECUEKYLLING

HONNING- OG SOJAMARINERET BARBECUEKYLLING

Marinaden har en gennemtrængende smag, hvor det salte, søde og stærke kommer til udtryk, men det er i sær et skvæt hoisinsauces, som giver smag og kraft til marinaden
Sur/sød-kylling

Sur/sød-kylling

Dette step kan godt springes over, hvis det skal gå stærkt – marinaden ryger med i gryden til sidst alligevel og giver smag
Thai-forårsruller (Poh Pia Tod)

Thai-forårsruller (Poh Pia Tod)

Start med en ad gangen indtil du har styr på hvor stærkt det går. Varm din wok eller saute pande op. Det gør de kan spises med fingrerne, dyppes i chili og spises i nogle mundfulde