Steg en and opskrifter

Hvordan man steger en stor lammekølle

Hvordan man steger en stor lammekølle

Påske og lammekølle hænger sammen som jul og and, som glas og vand, som bid og tand…. Det er en ret stor kølle, men ikke spor svær at stege
Sweet and sour chicken

Sweet and sour chicken

Når olie er varm vender du kyllingestykkerne i æg og dernæst majsstivelsen og kommer dem på panden og steger dem gyldenbrune på alle sider
And til juleaften

And til juleaften

juleand til den store aften. Gnid den med salt indvendig og udvendig. Hæld vandet fra og lad dem afkøle. Fjern overflødigt fedt ved gumpen fra anden og gem det til sovsen
En lækker og smagfuld Asiatisk Congee

En lækker og smagfuld Asiatisk Congee

Congee er en grød, som blandtandet er lavet af ris. ¼ bundt frisk koriander. Den her asiatiske congee har jeg haft i gemmerne i nogle måneder
Stegt and med appelsin-vanille sauce

Stegt and med appelsin-vanille sauce

Først ville jeg egentlig have langtidsstegten, mentiden blev knap og så blev det “bare” til en almindelig omgang hurtig-and
And med orangerub

And med orangerub

Jeg er vild med and, det er noget af det bedste jeg ved, så det skal vi have juleaften. Så nærmere juleaften sig og inden da en masse "trængsel og alarm" med indkøb til den store julemiddag
And med sprød filodej, pære og salat

And med sprød filodej, pære og salat

Stegløgene til de begynder at karamellisere. Ønsker man kødet mere rosa stegt, så steg i kortere tid. Brun dem godt af på en hed pande
Seitan steg med fyld

Seitan steg med fyld

Når boullionen er hældt på pakkes stegen og formen ind i staniol, først denene vej rundt og så denanden vej
Svinegod steg

Svinegod steg

blandtandet købes i SuperBrugsen og koster ca. stegeposen til at marinere dit kød i og herefter komme den i ovnen til op til
And i grøn karry og kokosmælk

And i grøn karry og kokosmælk

Skær de optøede andebryster i mindre stykker og steg dem ved høj temperatur i kokosolie på fedtstiden i en stor tykbundet gryde
Sikke en dejlig jul

Sikke en dejlig jul

Jeg elsker også at lave madenand, steg, rødkål og hele moletjavsen på bedste, totalt traditionelle vis