Når kødet er stegt færdigt, tilsætter du rørsukker, fiskesovs og peber. Når hvidløgene er blevet godt gylden brune, tilsætter du kyllingen og steger det indtil det er færdigt
Der er aaalt for meget steg til bare to personer, men gem blot overskydende – der kommer en opskrift med selvsamme kød i tacos lige om lidt, du kan smide det på rugbrød eller bare æde det som det er, når du igen er sulten …
Skær små ridser i lammekøllen og prop de tynde skiver hvidløg ned i lammekødet. Opskriften er super nem og lammekødet lækkert mørt – det passer ganske simpelt godt her til påsken
Kog gryden af med lidt vand eller soja, vend kålen i og tilsmag med havsalt, sort peber og citron. Løg i skiver, finthakket hvidløg, peber i tern, halve bønner, squash i tern og fint strimlet spidskål
Hak kødet i minihakkeren og kom bare løg, hvidløg, parmesan og rosmarin i hakkeren og hak det med. Kroketter er en god løsning, og denne opskrift kan bruges medstegtoksekød, gris eller kylling
Lad det bruse af, og giv kødetstegeskorpe på alle sider. Start medkødet. Nu burde kødet være færdig. Opvarm så en pande ved høj varme, smid den sidste del andefedt på, og steg så gulerødderne et par minutter på hver side
Tilsæt hvidløg og chili, og steg til det er gyldent. Olivenolie til stegning. Skær kødet i tern. Bryder du dig ikke om alt for stærk mad, eller er der små børn der skal spise med, kan du justere styrken ved at komme færre hvidløg, mindre chili og selvfølgelig mindre karry i
Skær rødløget i tern, pres hvidløget, tag bladene af oreganostilkene og kom det hele op i en skål sammen med hakket oksekød, paprika, tørret oregano, havremel, æg, salt, peber og vand