Steg kød med hvidløg opskrifter

Lammekølle med rosmarin og hvidløg

Lammekølle med rosmarin og hvidløg

Skær små ridser i lammekøllen og prop de tynde skiver hvidløg ned i lammekødet. Opskriften er super nem og lammekødet lækkert mørt – det passer ganske simpelt godt her til påsken
Svineskank med rosmarin og hvidløg

Svineskank med rosmarin og hvidløg

Ikke det store gourmet, men reelle råvarer – kød/fisk/skaldyr/fjerkræ og så noget grønt og måske lidt fedt ved siden af
Skinkewok med perlebyg, sommergrønt og friske hvidløg

Skinkewok med perlebyg, sommergrønt og friske hvidløg

Kog gryden af med lidt vand eller soja, vend kålen i og tilsmag med havsalt, sort peber og citron. Løg i skiver, finthakket hvidløg, peber i tern, halve bønner, squash i tern og fint strimlet spidskål
Restemad med steg: Kroketter med italienske aner

Restemad med steg: Kroketter med italienske aner

Hak kødet i minihakkeren og kom bare løg, hvidløg, parmesan og rosmarin i hakkeren og hak det med. Kroketter er en god løsning, og denne opskrift kan bruges medstegtoksekød, gris eller kylling
Kylling i karry

Kylling i karry

Tilsæt hvidløg og chili, og steg til det er gyldent. Olivenolie til stegning. Skær kødet i tern. Bryder du dig ikke om alt for stærk mad, eller er der små børn der skal spise med, kan du justere styrken ved at komme færre hvidløg, mindre chili og selvfølgelig mindre karry i
Boef Stroganoff

Boef Stroganoff

Steg bacon til den bliver rimeligt sprød. Denne her ret er fedt med fedt på og så lige lidt grøntsager og kød
Sunde græske grillspyd i ovn

Sunde græske grillspyd i ovn

Skær rødløget i tern, pres hvidløget, tag bladene af oreganostilkene og kom det hele op i en skål sammen med hakket oksekød, paprika, tørret oregano, havremel, æg, salt, peber og vand
Svinemørbrad i ovn

Svinemørbrad i ovn

Du kan spise det stegt, fyldt, indbagt eller svøbt. Svinemørbrad i ovn – Mørbrad er et stykke taknemmeligt kød
Pastasalat

Pastasalat

Skær baconen i tern, steg dem sprøde og gyldne på en tør pande, og lad dem efterfølgende køle af på fedtsugende papir

Rødvinsbraiserede svinekæber

Hak løg, hvidløg, gulerødder og porre og steg dem ved svag varme indtil løgene er klare. Er svinekæber det bedste kød på en gris