Steg stegt som vildt med fars opskrifter

Sprøde blomkålsdeller med forårsløg og parmesan

Sprøde blomkålsdeller med forårsløg og parmesan

Sådan en saftig rund delle, stegt sprød på en varm pande – det er altså bare godt. Jeg måtte i stedet skrabe den halvbagte dej ned til resterne af den ubagte og stege dem som deller på panden i stedet for
Linse Kesslers bøffer

Linse Kesslers bøffer

Raps- eller kokosolie til stegning (eller tilsæt lidt olie i farsen, hvis du bager bøfferne). Hvis du vil stege dem, så tilsæt i stedet olien til en pande og varm den
Frikadeller

Frikadeller

Hvis man i tvivl om mængden af salt, så steg en prøvedelle, det er ikke alle der har lyst til at smage på rå fars
Svampesteg med aubergine, kikærter og valnødder

Svampesteg med aubergine, kikærter og valnødder

Hæld nu de stegte grøntsager i en foodprocessor sammen med de opblødte hørfrø (hørfrøæg) (inkl. iblødsætningsvandet) og lad den køre til de stegte grøntsager er godt hakket igennem
Krydret Oksekebab

Krydret Oksekebab

De små spyd skal steges ved høj, høj varme – og få spyd af gangen  (så pandetemperaturen ikke falder), det er nemlig den brunede smag der gør forskellen i de små himmel-bidder
Bøf, bløde løg og brun sovs

Bøf, bløde løg og brun sovs

I en mindre gryde ligges de stegte bøffer, og efterfølgende overhældes de med sovsen. Smør og olie til stegning
Ostebøffer med grove, krydrede ovnfritter og hvidløgsmayo

Ostebøffer med grove, krydrede ovnfritter og hvidløgsmayo

Vi har sædvanligvis et glas salatmayonnaise fra Kraft hjemme, da det smager dejligt med en let syrlighed som dyppelse til stegte kartofler (et udmærket alternativ til bearnaise, som vi er kørt lidt træt i), og jeg spiser det ofte, som det er til kartoflerne, eller dypper kartoflerne i halvt mayo, halvt ketchup
Rispilaf med purløg og bøf

Rispilaf med purløg og bøf

) Vi plejer knap nok at spise to små tykstegsmedaljoner, når vi laver halv portion af opskriften herunder til os selv

Gipsys batat suppe (Livretten)

Når bollerne er stegt brune og sprøde, kommes de op i suppen og bliver ‘klar’ deri. Mens de ligger og steger lidt, kommet fløden og muskat, salt og peber stille og roligt i suppen og omrøres samtidigt
Krydret oksefarspølser

Krydret oksefarspølser

Steg dem med middelvarme, hvis de ikke har fået en fin mørkebrun skorpe, skal de have et spark høj varme til sidst

LASAGNE m SUPPE REST

Jeg valgte også at stege champignonerne først, så al vand slap ud og endte på panden frem for i min lasagne