Aftenens steg var tænkt som en forløber til julestegen. Den var dog så vellykket, faktisk vildt god, at jeg nu ved, præcis hvad jeg skal have jule aften
Når laksen bliver stegt på panden, får du et dejlig sprødt skind, en mør laks samt en dejlig smag fra tangpestoen som går perfekt til tomatrisene, der er krydret med forårsløg, tomater, soyasauce samt basilikum
Mange vikler bacon omkring og steger/griller dem, hvilket også smager skønt, men som friske eller bare dampet asparges går man hellere ikke forkert i byen
nedad (når jeg steger to ænder på én gang, som jeg ofte gør til jul,. Som minimum skal en. ) Da jeg oftest laver andestegen til jul dagen i forvejen, starter jeg med at give jer opskriften på perfekt stegtandesteg med æbler og svesker, helt traditionelt
Kroketter er en god løsning, og denne opskrift kan bruges med stegt oksekød, gris eller kylling. Klik for at dele på Twitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Klik for at sende som e-mail til en ven (Opens in new window)Klik for at udskrive (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Like this
Hvis du bruger soltørrede tomater i olie, skal du duppe tomaterne tørre og for at give retten mere smag, kan du stege løgene i lidt olie fra tomaterne i stedet for olivenolie
Førhen har jeg altid stegtflæskestegen efter min mors anvisninger og den har da også altid smagt rigtig godt, men det har været svært at få alle svær sprøde – og ikke kun dem på midten
Sådan en saftig rund delle, stegt sprød på en varm pande – det er altså bare godt. Jeg måtte i stedet skrabe den halvbagte dej ned til resterne af den ubagte og stege dem som deller på panden i stedet for
Vend dem, og steg dem på den anden side til de er gyldne og gennemstegte. Smør/margarine til stegning. De har i hvert fald samme størrelse som klatkager