Steg stegt som vildt opskrifter

Stegt flæsk

Stegt flæsk

Er der sommer og sol – og nye, danske kartofler – så kan du naturligvis gå all in og lave stegt flæsk på grillen
Seitan steg med fyld

Seitan steg med fyld

Aftenens steg var tænkt som en forløber til julestegen. Den var dog så vellykket, faktisk vildt god, at jeg nu ved, præcis hvad jeg skal have jule aften
Stegt laks med tangpesto og tomatris

Stegt laks med tangpesto og tomatris

Når laksen bliver stegt på panden, får du et dejlig sprødt skind, en mør laks samt en dejlig smag fra tangpestoen som går perfekt til tomatrisene, der er krydret med forårsløg, tomater, soyasauce samt basilikum
Gammeldags oksesteg – som cowboysteg

Gammeldags oksesteg – som cowboysteg

En saftig grydesteg med barbecuesmag fra den gamle, sorte stegegryde. Gnid stegen med salt og peber og brun den grundigt på alle sider i en stegegryde
Hvordan man steger en stor lammekølle

Hvordan man steger en stor lammekølle

Jeg foretrækker helt gennemstegt til lam. Påske og lammekølle hænger sammen som jul og and, som glas og vand, som bid og tand…
Restemad med steg: Kroketter med italienske aner

Restemad med steg: Kroketter med italienske aner

Kroketter er en god løsning, og denne opskrift kan bruges med stegt oksekød, gris eller kylling. Klik for at dele på Twitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Klik for at sende som e-mail til en ven (Opens in new window)Klik for at udskrive (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Like this
Kunsten at lave sprøde flæskesvær

Kunsten at lave sprøde flæskesvær

Førhen har jeg altid stegtflæskestegen efter min mors anvisninger og den har da også altid smagt rigtig godt, men det har været svært at få alle svær sprøde – og ikke kun dem på midten
Sprøde blomkålsdeller med forårsløg og parmesan

Sprøde blomkålsdeller med forårsløg og parmesan

Sådan en saftig rund delle, stegt sprød på en varm pande – det er altså bare godt. Jeg måtte i stedet skrabe den halvbagte dej ned til resterne af den ubagte og stege dem som deller på panden i stedet for
Bananpandekager

Bananpandekager

Vend dem, og steg dem på den anden side til de er gyldne og gennemstegte. Smør/margarine til stegning. De har i hvert fald samme størrelse som klatkager