Det kan være bøf stroganoff, millionbøf, osso buco eller måske mørbradgryde. Egentlig kan du lave kartoffelmosen som du plejer og bage den iovnen efterfølgende, men jeg synes altså at den bliver mere lækker og luftighvis man kommer æg i
de pensles med Æg, vendes i Rasp, tilsatlidt Salt og Peber, og steges let i Smør. Jeg serverede rødbedebøffer – ikke med makaroni som i gamle dage, men med rodfrugter lavet iovnen og hjemmelavet mornaysauce
Vi foretrækker at lave så meget som muligt på racletten, men hvis man er mange omkringmaskinen, er det måske en god ide at tænke i flere slags færdigetilbehør, som ikke skal steges
Afhængigt af hvor rød dinbøf skal være, er det ligeomkring nu, du skal stege/grille den. Det kan gøres så lækkert med en bøf af virkelig god kvalitet, hjemmelavede pommes frites og bearnaise
På en anden pande steges først bøfferne som lægges tidside og holdes varme. Æg og fløde piskes sammen og hældes ud ibøfpanden, der røres konstant og ved svag varme
Mens kartoflerne er iovnen laves bøfferne. Denne er inspireret af en opskrift jeg fandt i det engelske madblad "Deliciousmagazine" hvor bøffen bestod af hakket oksekød blandet med krydderurter og andre smagsgivere