Hvis du har købt et helt stykke stegeflæsk, så start med at ridse det, nøjagtigt som du ville gøre med en flæskesteg – hvis du ikke vil have svær på, så skær den af
Uden den sprøde svær er flæskestegen knap så spændende, så derfor har jeg lavet en guide, hvor du trin for trin kan se, hvordan du er sikker på at få sværen sprød og kødet saftigt
Er de færdige først i den ene side af stegen, kan denne side. Det kan godt lade sig gøre at lave en god, saftig flæskesteg uden langtidsstegning, men har du tiden, bliver resultatet ekstra godt, når der langtidssteges
Laver man and, som jeg gør til jul, altså dagenfør, steger jeg dem. ) Da jeg oftest laver andestegen til jul dagen i forvejen, starter jeg med at give jer opskriften på perfekt stegt andesteg med æbler og svesker, helt traditionelt
Det er dog begrænset, hvor mange dage i træk man gider spise det samme, så derfor valgte jeg en af dagene at lave lækkert smørrebrød af noget af flæskestegen
Dagenfør smørrebrødet skal smøres, steges svinekammen. Placer stegen i et ovnfast fad og fordel stykker af kartoffel eller sølvpapir under stegen, så sværen ligger helt lige
Førhen har jeg altid stegt flæskestegen efter min mors anvisninger og den har da også altid smagt rigtig godt, men det har været svært at få alle svær sprøde – og ikke kun dem på midten
Flæskestegssandwich er en god anvendelse af resterne fra flæskestegendagenfør, hvad enten det er god, saftig flæskesteg af nakke- eller svinekam eller en god, gammeldags ribbenssteg
Kom skiverne af stegen på grillen steg dem på direkte varme til de får en gyldenbrun overflade. Skulle der være et stykke flæskesteg til overs dagen efter, så brug den endelig på en flæskestegssandwich
Bacon steges sprød på panden og lægges på fedtsugende papir. Vi har nogle gange i løbet af det sidste halve år fået højtbelagte smørrebrødsmadder med langtidsstegt flæskesteg, og det er gået okay mht
) Opskriften er angivet til to personer, men der er mad i stegen til i hvert fald to dage, afhængigt af størrelsen på din steg, så nyd resterne kolde dagen efter, da de også her smager super skønt
Det var lidt forskelligt, om der blev serveret ribbenssteg eller svinekam til jul, mener jeg, men når det kommer til flæskestegsmadder, foretrækker jeg ribbensstegen