Sæt stegesoen i blød mindst et kvarter. Snit grøntsagerne i grove stykker og kom dem i stegesoen, lad dig ikke begrænse af ovenstående liste, tænk suppe og udryddelse af rester
Start med at sætte stegesoen i blød, så er den klar når du skal bruge den. Læg små klatter smør nederst i stegesoen og fyld op med grøntsager - jeg havde gulerødder, rødløg og porre
Bland kødet med honning, ghee, salt efter smag, safran, kanel og ras el hanout i en tagine (eller stegeso, hvis du ikke har en tagine til rådighed – den burde også kunne gøre jobbet)
Price's version dog røg hele molevitten i en stegeso, som set, hos Klidmoster. Kødet ligges i stegesoen og ovenpå ligges laurbærbladene, hvorefter tomatsaucen hældes over
Kan man bruge stegeso af glas eller keramik (römertopf), eller tupperware i stedet for. Du kan dog risikere at glas og keramik knækker pga varmeforskellen imellem dejen og stegesoen
Men rigtigt hedder det en stegeso eller Rômertoft. Min stegeso er af ler og inden man bruger den første gang skal den mættes med vand, altså stå i en spand med vand
Når kødet er stegt på begge sider, ligges de over i et ildfast fad eller en stegeso. Det hele står lidt stille herhjemme eller rettere sagt så flyver tiden afsted
Lammet gnides ind i blandingen og ligges herefter i en stegeso. Herefter hældes kartofler, rødder og løg ned i bunden på stegesoen, og de krydderes med salt og peber
Når mælken har nået kogepunktet hældes det hele op i en stegeso med låg. I sidste uge tænkte jeg, at der må findes en lettere måde at lave risengrød på