Vegetabilsk olie (til stegningaf rullerne). Selvom forårsruller ikke er en del af det oprindelige thailandske køkken, så er de forårsrullerne, som flere andre retter, blevet en fast del af thai køkkenet
Vegetabilsk olie (til stegningaf rullerne). Selvom forårsruller ikke er en del af det oprindelige thailandske køkken, så er de forårsrullerne, som flere andre retter, blevet en fast del af thai køkkenet
Rapsolie til stegning. Og lidt forskelligt at nippe til er lige det rigtige til en fredag aften, hvor der er tid til at hænge lidt over maden og ordne verdenssituationen, før man går over til at tænke store tanker (måske med lukkede øjne) i sofaen
Alt lige fra perfekt kogning af ris til stegningaf kylling, blev gennemgået i detaljer. Har netop her til aften nydt friske vietnamesisk-inspirerede forårsruller
curry paste (til stegningaf grøntsagerne). solsikkeolie til stegning. I disse har jeg lavet fyld af tofu, hvidkål, gulerødder, skarlotteløg, hvidløg, tofu og grønne ærter
Start med at skære grøntsagerne i lækre, mundrette stykker, så de er klar til stegning. Forårsruller er en af de ting, som er røget langt ud af min menu