Olie til stegning - gerne kokosolie eller peanut olie. Rasmus og jeg har lavet denne et par gange nu, og den er klart en af vores favoritter, når energien og tiden i køkkenet er lav
Af. 5 from 1 reviews One pot pasta med champignon og kokosmælk Gem Print opskrift Forberedelsestid 10 Minutter Koge-/bagetid 12 Minutter Tid i alt 22 Minutter Nem hverdagsret til de travle dage. Johanne Mosgaard Ingredienser 1 bundt forårsløg 250 g champignon 1-2 friske chilier (kan undlades) 1-2 fed hvidløg Olivenolie til stegning 2 tsk grøntsags boullionpulver eller 1 bouillonterning 1 dåse kokosmælk 1 liter vand ½ tsk havsalt eller himalaya salt 500 g pasta, f. fuldkornspasta 4-6 spsk gærflager Friskkværnet peber Fremgangsmåde Hak forårsløg, champignon, chili og hvidløg helt fint
Olie til stegning. Bliv ved med denne øvelse til hele æggemassen er stivnet og du har en omelet. I denne her omelet har jeg brugt champignoner, da vi havde en del i køleskabet, som skulle udryddes - men i en omelet kan du bruge stort set alle slags grøntsager og kød
Olivenolie til stegning. Når du kommer helechampignoner i mørbrad i fad eller i en hvilken som helst anden ret, tager de saft og smag af alt det andet, der er i retten
Raps- eller kokosolie til stegning (eller tilsæt lidt olie i farsen, hvis du bager bøfferne). Skær resten af stokken i store stykker, del løgene i halve og kom det hele samt de rensede champignon i en foodprocessor
Smør til stegning. Slut af med at "krydre" retten med champignonerne. Skær champignoner i skiver eller kvarte, og svits dem på panden i lidt olie og tilføj en smule rosmarin
Saft, kraft og smag har den. Selv saucen blev så stolt, at den lavede high five for fotografen. Men i denne version er det super og smager ikke spor af prut
Lidt olie til stegning. Navnet millionbøf kommer af at kødet deler sig i mange små stykker når det steges – om det er en million små bøffer eller én bøf i en million atomer skal jeg lade være usagt
olie til stegning. Nogle af ingredienserne, og den lille dåse tomatpure´ brugte jeg alligevel ikke. Kom olie på en varm pande og brun bacon, tilsæt champignon, lidt efter forårsløg og gulerødder