Stegtandebryst – opskrift. rødvinssauce, hele, stegte svampe og forårsløg og kogte kartofler. Andebryst – Der er nok mange, der mener, at and er noget, man spiser til mortens og/eller juleaften
Afløseren for stegt gås – eller and for den sags skyld. 400 g gåsebryst – alternativt andebryst. Vend af og til, og krydr med salt og peber 10 minutters tid, før de er gennemstegte. 400 g gåsebryst – alternativt andebryst
Marineret, stegt gåse- eller andebryst kan sagtens være afløseren for gåsen eller anden til mortensaften – eller til julemiddagen – hvis I ikke er så mange
stanniol over, hvis kødet ønskes meget svagt rosa/gennemstegt. Andebryst. Skær skindet af andebrystet. Skær andebrystet i tynde skiver gerne på langs og vend det sammen med salat, forårsløg, lychees, sød basilikum og koriander
stanniol over, hvis kødet ønskes meget svagt rosa/gennemstegt. Andebryst. Skær skindet af andebrystet. Skær andebrystet i tynde skiver gerne på langs og vend det sammen med salat, forårsløg, lychees, sød basilikum og koriander