Stegt andebryst gennemstegt opskrifter

Andebryst

Andebryst

Stegtandebryst – opskrift. rødvinssauce, hele, stegte svampe og forårsløg og kogte kartofler. Andebryst – Der er nok mange, der mener, at and er noget, man spiser til mortens og/eller juleaften
Turducken på den gode måde

Turducken på den gode måde

Jeg købte derfor "kun" et helt kalkunbryst, to andebryster og en kyllingerfilet, så er kødmængden nedbragt til noget mere moderat

Marineret, stegt gåsebryst med bagte æbler

Afløseren for stegt gås – eller and for den sags skyld. 400 g gåsebryst – alternativt andebryst. Vend af og til, og krydr med salt og peber 10 minutters tid, før de er gennemstegte. 400 g gåsebryst – alternativt andebryst
Jægerens saftige andebryster

Jægerens saftige andebryster

Der er jo intet fedt i eller på kødet, så nænsomt behandling, for at få super mørt og saftigt kød – og samtidig gennemstegt

Marineret, stegt andebryst med bagte æbler

Marineret, stegt gåse- eller andebryst kan sagtens være afløseren for gåsen eller anden til mortensaften – eller til julemiddagen – hvis I ikke er så mange

Andebryst med kanel-citron-sauce

Og du behøver ikke være bange for salmonella – det er gennemstegt … eller næsten. Andebryst må gerne nøjes med at blive stegt, indtil det er rosa