I. p. i. n. s. e. h. a. r. j. g. l. v. t. æ. k. o. u. m. d. f. ). D. ø. ,. K. é. O. 2. b. 1. c. F. ½. 6. T. 4. -. 5. å. G. L. S. 8. y. (. N. 7. 3. 0. H. P. ) g
Bland fennikel og spinat og vend med olivenolie. Stegt Kylling med Olivenkartofler og Fennikelsalat til 2 personer. 1 fennikel, meget tynde skiver. 1 fennikel
At putte fennikel i er lidt af en modernisering, men det må man godt. For blandingen smager rigtig godt, og gulerod og fennikel klæder hinanden – både i smag og i farver
Salat med laks og fennikel (min version). ½ fennikel. Fennikel og æblebåde lægges i en skål og vendes med æblecidereddike, olie, salt og peber samt en anelse sukker
Café-burgere kan være okay, men de fleste af gangene er det netop gane-opskærende boller med en skorpe hård som sten, men til gengæld kun bestående af luft indeni, rucola eller de der spæde salatblade, som smager af jord, tomme-tykke tomatskiver, hvor den grønne dims fra stilken ikke er skåret af, slatne agurker (friske – og det skal de sgu’ ikke være i en burger), tarvelig ost med hårde kanter, ketchup nok til at fodre en hel hær og måske en omgang bacon, som blev stegt i morges
Langtidsstegt nakkefilet – opskrift. fennikelfrø. fennikelfrø, rosmarin, bouillonterninger og lidt salt og peber i en morter, til du har en nogenlunde ensartet rub
Kalvesteg af egen avl, Hasselbach kartofler (og nej, de hedder altså ikke hasselbagte…), en lækker blanding af gulerødder og fennikel (mere om den i morgen) og så sovsen med de små, grønne peberkorn i
Kryddersalt smager skønt over de ovnstegte kartofler eller på kartoffelmaden. ½ kg groft uraffineret Atlanterhavssalt (Urtekram) 40 gr rosenpeber (2 breve fra krydderspecialisten) 30 gr hel fennikel (= 2 breve fra Santa Maria) 22 gr rosmarin (= 2 breve fra Santa Maria) 8 gr tørret basilikum (= 2 breve fra Santa Maria) 16 gr timian (= 2 breve fra Santa Maria) 4 spsk hvidløgsgranulat Blend alle ingredienser kort i en foodprocessor til en velduftende grov salt