Stegt fennikel opskrifter

Egen fennikel og lækker laks

Egen fennikel og lækker laks

Så bliver toppen også stegt/dampet, og du slipper for laksejams på komfuret. De små fennikel fra foråret er blevet store
Fennikel - glaskålsalat

Fennikel - glaskålsalat

Server som tilbehør til stegt kød. Skyl, rens og skær glaskål og fennikel i meget tynde skiver. Bland glaskål, fennikel og appelsin i en skål
Nemt tilbehør med gulerod og fennikel

Nemt tilbehør med gulerod og fennikel

At putte fennikel i er lidt af en modernisering, men det må man godt. For blandingen smager rigtig godt, og gulerod og fennikel klæder hinanden – både i smag og i farver
Risotto med kylling og fennikel

Risotto med kylling og fennikel

Opskriften her er lavet med kylling, men den vil også passe perfekt med et stykke stegt, hvid fisk ovenpå
Burger med svampemayo, sprød marsala-parmaskinke, friteret fennikel, emmenthaler og frisk basilikum

Burger med svampemayo, sprød marsala-parmaskinke, friteret fennikel, emmenthaler og frisk basilikum

Café-burgere kan være okay, men de fleste af gangene er det netop gane-opskærende boller med en skorpe hård som sten, men til gengæld kun bestående af luft indeni, rucola eller de der spæde salatblade, som smager af jord, tomme-tykke tomatskiver, hvor den grønne dims fra stilken ikke er skåret af, slatne agurker (friske – og det skal de sgu’ ikke være i en burger), tarvelig ost med hårde kanter, ketchup nok til at fodre en hel hær og måske en omgang bacon, som blev stegt i morges
Glaserede gulerødder og fennikel

Glaserede gulerødder og fennikel

Skræl gulerødder og rens fennikel. 1 fennikel. 1 fennikel. 2 - 3 gulerødder. 25 gr. smør til stegning. 1 tsk timian
Langtidsstegt nakkefilet

Langtidsstegt nakkefilet

Her er en opskrift på langtidsstegt nakkefilet med ovnstegte kartofler og fennikel sauce. fennikel. fennikelfrø
Nakkefilet

Nakkefilet

Langtidsstegt nakkefilet – opskrift. fennikelfrø. fennikelfrø, rosmarin, bouillonterninger og lidt salt og peber i en morter, til du har en nogenlunde ensartet rub
Grøn pebersovs til en lækker kalvesteg

Grøn pebersovs til en lækker kalvesteg

Kalvesteg af egen avl, Hasselbach kartofler (og nej, de hedder altså ikke hasselbagte…), en lækker blanding af gulerødder og fennikel (mere om den i morgen) og så sovsen med de små, grønne peberkorn i
Kryddersalt

Kryddersalt

Kryddersalt smager skønt over de ovnstegte kartofler eller på kartoffelmaden. ½ kg groft uraffineret Atlanterhavssalt (Urtekram) 40 gr rosenpeber (2 breve fra krydderspecialisten) 30 gr hel fennikel (= 2 breve fra Santa Maria) 22 gr rosmarin (= 2 breve fra Santa Maria) 8 gr tørret basilikum (= 2 breve fra Santa Maria) 16 gr timian (= 2 breve fra Santa Maria) 4 spsk hvidløgsgranulat Blend alle ingredienser kort i en foodprocessor til en velduftende grov salt