Dette er egentlig ikke så meget en opskrift som en påmindelse på at det stadig eksisterer Det var laaaang tid siden nogen af os havde fået stegtflæsk og det er egentlig en skam, det smager jo som de gode gamle dage
Stegtflæskmedpersillesovs er en gammel klassiker i det dansk køkken. Bank flæsket fladt og læg dem i en bradepande - drys med slat og peber og sæt dem i ovnen på ca
Raggmunk er basalt set, en kartoffelpandekage medflæsk og kan sammenlignes I udbredelse og konsumering i Sverige, medstegtflæsk I persillesovs I Danmark
Traditionel, solid dansk kost er noget, der hitter på middagsbordene rundt omkring, selvom mange nok helst ikke indrømmer, at de ofte vil foretrække stegtflæskmedpersillesovs frem for et sundere og smartere alternativ som f
Et eksempel på en af favoritterne er stegtflæskmedpersillesovs, som jeg lavede om på allerbedste tøsemanér til en rodfrugtsalat medstegtflæsk og persillepesto
Om aftenen lavede mor stegtflæskmedpersillesovs - omnomnomnom. Lørdag skulle mor på aftenvagt så vi slog os sammen med kusinerne og lavede lækker lasagne
spise stegtflæskmedpersillesovs, bare man husker ekstra persille i sovsen,. sammen med i syv år. mange aftener med gråd, med vrede, med pandekager og søde sager
Derved undgår du at flæsket “buer” når sværen bliver stegt. I denne udgave er det stegt i ovnen. Læg flæsket på en tallerken med køkkenrulle, så det kan suge det overskydende fedtstof inden servering