Brug enten en pande der kan gå iovnen eller et ildfast fad. StegtKyllingebryst. En af de nemme og lækre hverdagsretter der giver god smag med en meget lilleindsats
- Kan evt varmholdes i lun ovn. - Tages ud af ovnen når de er rynket og let møre. Det hele startede med en ide om stegt grød, og herfra blev den stegte fuldkornspeltgrød med estragon langsomt udviklet og forbedret med hjælp fra Meyers Almanak
Varm retten kort igennem og smag til med salt, peber, (rigeligt) fløde, paprika og timian (husk at grøntsagerne ikke skal blivefærdigei gryden, men først senere iovnen sammen med kødet)
Sådan laver man den perfekte æggekage iovn. Den helt rigtige, hvisI spørger mig. Kom baconfedtet på en pande – som kan tåle at komme iovnen – og opvarm det ved middel varme
Når stegen er kommet iovnen påbegyndes tilberedningen af risottoen. Det er kæresten som har bestemt menuen i aften og det er derfor ikke så underligt, at den så står på risotto
Klik for at dele på Twitter (Opens in new window)Del på Facebook (Opens in new window)Klik for at sende som e-mailtil en ven (Opens in new window)Klik for at udskrive (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)Likethis