Halver løgene og skær i tynde både, hvidløg snittes i ultra tynde skiver. Varm wokken op under fuld varme, kom olie i og svits løg og hvidløg kort til de bliver klare
Hak hvidløgene, rosmarin og toppen af fenniklerne fint. 1,5 timeHavsalt og peber2 fed hvidløg1 bundt rosmarin3 fennikler2 spsk olivenolie3 løg2,5 dl vand2,5 dl hvidvin1 bundt asparges½ kg babygulerødder1 bundt kørvel25 gr smørTænd ovnen for 180 gr. 2 fed hvidløg
Læg dem i en tagine sammen med rosenkål (fjerne lige de yderste blade og skær den nederste del af stokken af), halverede hvidløg, hvidvin, salvie og timian
Vend med hakket persille, knust hvidløg, kapers, finthakket rødløg og lidt nøddeolie. Server stegt torsk på grønkålssalpicon og gulerødder med sprød havre
Hak persille og hvidløg fint. Tilsæt hvidløg, hvidvin og paprika. 2 fed hvidløg. Varm en stor dyb pande op, tilsæt olivenolie og steg blomkålen ved god varme i cirka 3 minutter
Bland nektariner, peberfrugt, chili, rødløg, hvidløg, lime, sukker, salt og koriander. Jeg er stor fan af frugt i min mad, og her serveres helt almindelig stegt laks med en salsa på peberfrugt og nektariner