Indeni er de fyldt med groftrevne gulerødder, løg og fintsnittet kålstegtmed en masse karry og spidskommen, der giver et lækkert, krydret og saftigt fyld
Forårsruller – Sammen med hasselbackkartofler, grillkyllinger, friturestegt Camembert, Rubinsteinkage og fastfood dukker også forårsruller op på menuen i de danske hjem – for de ligger godt i maven (siger reklamen)
Lad det koge et par minutter, før du tilsætter kål og gulerødder. Når kålen falder sammen, men stadig har bid, rører du glasnudlerne ud i retten, varmer det hele igennem og pynter med forårsløg i skiver
Laks (enten stegt/bagt eller røget). Salat, spinatblade eller kål (hvad man nu lige har i køleskabet). Det her er ikke en opskrift, men blot nogle forslag og inspiration til, hvad man kan komme i sine rispair-wraps og dermed hvordan man kan lave et super lækkert og ikke mindst super sundt måltid til sine venner og familie
Du kan også rive grove grøntsager – husk blot at det skal være grøntsager uden for meget væske i, som gulerødder, rødbeder eller kål og blande det i falafeldejen
Fyld rispapiret medsesam-soya-lynstegt, skært oksekød eller and med forårsløg, æbler, asparges, frisk basilikum og ekstra sesam med en dressing af soya, ingefær, sesamolie, limesaft og chili
Jeg elsker alt med peanutbutter og alt asiatisk, og den cremede peanutbutterdressing går super godt til de sprøde grøntsager, den stegte ost og nudlerne