Afkøl gratinen en smule og skær den i passende stykker ved serveringen. Læg kartoffel- og selleriskiverlagvisi en bradepande af metal (35 x 25 cm) beklædt med bagepapir. Rør fløden med knust hvidløg, hæld den over, og sæt bradepanden iovnen ved 200°, 40 – 50 minuttertil både kartofler og selleri er møre. 1 knoldselleri, ca. 1 tsk friskreven muskatnød. 100 g fintreven, mellemlagret ost, f. 2 fed knust hvidløgTilbehør. 300 g stegtkyllinge- eller kalkunbryst
Når stegen er taget ud af ovnen hældes skyen fra i en gryde - sies eventuelt først. Der skæres en dyb lomme iKalkunbrystet - man skal dog passe på ikke at skære hele vejen igennem
Stegtkalkunbryst med rosmarinKalkunbrystetville også egne sig godt til at blivegrillet. Gammeldaws kylling – dog lavet iovneni stedet for i gryde, men persillei numsen, det har den
Læg brødskiverne på bagepapir på en bageplade , og kom dem iovnentil de er lysebrune ca. Pisk æg og æggehviderne godt sammen , tilsæt mælk og kom salt og peber i
Kalkunbryst med kokossauce samt gule og grønne stænger. Steg dine forårsruller på en pande med rygende varm olie eller iovnen for at spare på fedtstoffet
Kalkunbryst med kokossauce samt gule og grønne stænger. PrintThis Post. Kalkunroulader i æblemost er en dejligforfriskende ret, som man også sagtens med fordel kunne servere med risi stedet for kartofler