grofthakket fransk estragon. Skrab stegehalløjet af panden, hvor du stegtekyllingen og smid det i en gryde sammen med den resterende del af smørret samt hvidvinseddike
Ja, det lyder skørt at bruge chips på en kylling, men ikke desto mindre er denne lille franske kartoffel-top skyld i at man får en sprød overflade, som også kan holde på andre krydderier, såfremt dette ønskes
Stegt kød – kylling, kalkun, and, svinekød. Det vietnamesiske køkken er primært inspireret af det kinesiske, tilsat lidt fra det franske og krydret med det malaysiske, cambodjanske og thailandske
Coq an vin serveres til ris, kartoffelmos eller til ovnstegte små kartofler. I panden brunes først baconstykkerne og herefter kyllingestykkerne grundigt på alle sider, så de tager flot farve
Vil du, som her, servere ærter og stegte champignoner til, skal du selvfølgelig også lige time det med de stegte champignoner, og have en ekstra pande til det
Jeg serverede den til et stykke stegtkylling, men den kan også serveres, som den er. Salade au Chevre Chaud er en traditionel fransk salat, som i bund og grund kun består af salat, løg, valnøder, dressing og brød med gedeost
Det kan dog blive voldsomt at kombinere den fede boeuf bourguignon med kartofler stegt i andefedt. Coq au vin opskriftCoq au vin opskrift – kylling i vin er en national fransk ret Opskrift på “Coq au vin”
Coq au vin opskrift – kylling i vin er en national fransk ret. Opskrift på “Coq au vin” betyder i virkeligheden bare “kylling i vin”, og i denne udformning af opskriften, mere korrekt, “kylling i rødvin”
I new Orleans fås frugtsennep med mange forskellige smage og det anvendes til kylling, stege, skinke og i sandwiches, kort sagt kan det peppe det meste kød op