Stegt kylling i ovnen skåret i stykker opskrifter

Sweet and sour chicken

Sweet and sour chicken

Kom kyllingestykkerne op i et fad og når du har stegt dem alle sammen hælder du sur/sødsovsen over. Når olie er varm vender du kyllingestykkernei æg og dernæst majsstivelsen og kommer dem på panden og steger dem gyldenbrune på alle sider
Marinerede sesam-kyllingelår

Marinerede sesam-kyllingelår

Den anden dag stod menuen på stegte nudler, hvilketegentlig var på menuen indtil jeg opdagede en rest kogte ris fra i søndags
Cæsar salat

Cæsar salat

Start med at steg kyllingen på panden med salt og peber og sæt det på køl. Skær brødet ud i tern og kom dem på en bageblade med olie og salt og bland det godt og bag det midtiovneni ca
Indisk lamme- eller kyllingegryde (Lamb Rogan Joshn)

Indisk lamme- eller kyllingegryde (Lamb Rogan Joshn)

Læg låget på soen og lad det varme helt igennemiovneni ca. Selv har jeg eksperimenteret ed at bytte lammet ud med kylling, og det fungerer faktisk endnu bedre - billederne er af Chicken Rogan Josh
Ceasar salat :)

Ceasar salat :)

Når kyllingen er færdigstegt skæret du den i mundrette stykker og anretter ovenpå salaten. Fordel bacon, som du også har skåretistykker over kyllingen og dernæst brødcrutonerne
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Hvisikke du har kyllingerestertilovers kan du bruge firekyllingelår og stege dem iovnen. Skær timiankvisteneimindrestykker og kom dem i tærtefadet sammen med kyllingen og gulerødderne
Ideer til mad i varmen

Ideer til mad i varmen

Pandestegte fladbrød. Vi har ofte lavet en lille cuvettesteg, som er skåret tyndt ud og puttet i, men har du ikke rester, kan du også nemt stege en god bøf, kyllingebryst eller andet, som du skærer istrimler og putter i fladbrødene
Indonesisk kylling

Indonesisk kylling

- eventuelt frisk ananas i små stykker. Kyllingi fad med eksotisk frugt. Tid. Peberfrugter og bananer skæres ihenholdsvis tern og skiver, lægges i fadet sammen med groftreven mango og ananasstykkerne
Coq au vin - lavet i römertopf

Coq au vin - lavet i römertopf

Ligeindenkyllingestykkerne skal af panden, hældes coqnac ved, og du skal nu i gang med lighteren. Nu skal den parterede hanekyllingen steges af så den får stegeskorpe