Smag på kødet og tjek om det er gennemstegt (det må ikke være lyserødt i midten). Jeg præsenterer hermed en nem og lækker hovedret, som er en god løsning, hvis du pludselig står og får uventede gæster og hurtigt lige skal smække en ret sammen
I en stor gryde brændes karry let af i olien inden løg glaseres og kyllingen tilsættes. Retten har det kraftige, runde fra den store mængde karry og sødmen fra æbler og kål … og når det serveres med de let syrlige tranebær og de knasende mandelris gik det altså op i en himmelsk kombination der fik både jeg og den lige så kål-forskrækkede gemal til at juble
Grøntsagerne steges også lige hurtigt af på panden sammen medkyllingen. Den består af en masse grøntsager, en god omgang kylling, kokosmælk og lidt krydderier – Det er det
Steg et stykke Kyllinge bryst på en ikke for varm pande. 400 g grønt på frost 1 tsk karry 1 då kokosmælk 1 dl Vand 15 g maizenamel Salt 4 spsk sojasovs 4 spsk sød chilisovs Varm en pande med lidt olie og kom karryen på. Servere evt med ris , peanuts , kokosmel og ananas eller bare grøn salat , for at spare på kalorierne 400 g. 1 tsk karry
stegtkyllingfilet skåret i mindre stykker. Jeg kom i tanke om min mors skønne og meget nemme salat medkylling og karrydressing, som hun ofte serverede som forret i stedet for den traditionelle forret med fisk
Paprika (karry findes i varianter uden løgpulver, som er ok på low fodmap). Snit ingefær, chili, rød peber og hvidkål fint og vend det i olien og karryen i en varm gryde