Stegtkylling med melonsalat. Smid kyllingen i kærnemælk krydret med salt og peber. Tag kyllingen op af mælken, dup den tør og steg den i en blanding af smør og olie på en pande til den er gyldensprød og gennemstegt, inden den skæres i skiver og anrettes på salaten
Brun kyllingeoverlårene i smør i en stegegryde. Lad kyllingeoverlårene stege i ca. Tag kyllingeoverlårene op, læg dem på et fad, og dæk dem til med stanniol, mens du laver sovs
Kyllingebrysterne banker du blot lidt flade, og så er det ellers blot at stege dem på panden i lidt olie og smør til de er gyldne og sprøde på ydersiden og gennemstegte
Smid løgene på og lad dem blive klare, inden du lader kyllingebrysterne hoppe samme vej. Tag kyllingen op af panden og lad dem hvile kortvarigt inden de skæres i skiver, alt i mens du hælder vandet fra pastaen – pånær en lille suppeskefuld – og smider dem over i panden til saucen
8. 0. %. a. f. d. n. s. k. e. r. t. ø. o. l. g. i. m. æ. D. Ø. -. ‘. S. ’. ,. y. h. å. v. b. j. p. u. c. O. –. V. 2. 5. M. R. P. K. L. C. 1. 4. E. B. G. 9. ˚. A. e l