Jeg har før smagt stegtlaks, men har været modstander af det, da mine oplevelser med stegtlaks har været tørre og kedelige, når jeg fik dem serveret på restauranter
Jeg vidste ikke helt hvad jeg ville lave i aftes, vidste bare at jeg havde lyst til laks, af grøntsager tog jeg bare hvad der var i køleskabet, det blev en simpel og lækker aftensmad
I denne ret bliver laksenstegt på panden under meget forsigtig tilberedning, således at du får et helt sprødt skind, samt en utrolig mør laks, som glider fra hinanden, når den berøres med dit stel
Stegtlaks toppet med Tangpesto og serveret med tomatris. Lav imens laksen. Når laksen bliver stegt på panden, får du et dejlig sprødt skind, en mør laks samt en dejlig smag fra tangpestoen som går perfekt til tomatrisene, der er krydret med forårsløg, tomater, soyasauce samt basilikum
Stegtlaks er ikke alene en lækkerbisken, det er også sundt. Det er dog ikke ligegyldigt, hvilken slags laks, du vælger, hvis det skal være sundt, sundere, meget sundt, men det kan du læse mere om efter opskriften