Stegt oksemørbrad opskrifter

Oksemørbrad med Fanøskinke

Oksemørbrad med Fanøskinke

Brun oksemørbraden på alle sider på en tør og hed pande. Oksemørbraden er fra Rindby omrullet med Fanø skinke, semidried tomat og estragon 1 kg oksemørbrad 8 skiver Fanø skinke (el
Oksemørbrad svøbt i bacon og krydderurter

Oksemørbrad svøbt i bacon og krydderurter

Hjemme hos os elsker vi en god oksemørbrad. 1 oksemørbrad til de antal personer i er. Steg i ovnen ved 200 grader i 25 - 30 minutter - hvis den skal være medium stegt
Amarikansk oksemørbrad m. kartoffelfondant

Amarikansk oksemørbrad m. kartoffelfondant

Brune svampe, stegt på panden i smør. Amarikansk oksemørbrad m. kartoffelfondant, rødbedepurre, syltede rødløg, brune minisvampe samt en indkogt demi glaze
Oksemørbrad m. lækkert tilbehør

Oksemørbrad m. lækkert tilbehør

gulerodspuré, smørstegte kartofler, kantareller, syltede rødløg, brombær og en glace. Oksemørbrad m. Kantereller, stegt på panden i smør
Lækker Wokret med oksekød

Lækker Wokret med oksekød

Chateau Briand (midter stykket) blev stegt til en ret senere på ugen. Jeg havde en hel oksemørbrad liggende, som blev pudset af
Indbagt mørbrad

Indbagt mørbrad

Har du haft serveret ”almindelig” oksemørbrad – altså stegt i ovn eller gryde, kan du få brugt eventuelle rester ved at pakke dem ind i butterdej og varme det i ovnen
Rødvinssauce

Rødvinssauce

stegt andebryst, kalve- eller lammeculotte, cuvettesteg, saftig roastbeef eller måske en rosa oksemørbrad
Racletteopskrifter til nytårsaften

Racletteopskrifter til nytårsaften

Mas den flad med håndfladen mod bordet og form til en bøf, så den er ret flad og lidt større end burgerbollerne (den skrumper, når den bliver stegt)
Hummerbisque

Hummerbisque

gulerodspuré, smørstegte kartofler, kantareller, syltede rødløg, brombær og en glaze. Oksemørbrad m. Det her er altså guf i mavsen
Tilbage til 80’erne

Tilbage til 80’erne

I stedet får du opskriften på en hel kylling stegt i ovn. Indbagt mørbrad – og det skulle selvsagt være oksemørbrad – var bare én af de ting, vi pakkede ind i butterdej i 80’erne. Da vi kom lidt længere op i 80’erne kunne vi endda købe dem – oksemørbraderne og de andre ting pakket i butterdej – på frost

Restaurantanmeldelse: Hyggestunder på Vejlefjord

Den var perfekt stegt, rosa helt ud til kanten, godt håndværk. Oksemørbrad. Da hovedretten kom på bordet var vi stadig godt sultne, så vi satte med velbehag tænderne i oksemørbraden