Brun oksemørbraden på alle sider på en tør og hed pande. Oksemørbraden er fra Rindby omrullet med Fanø skinke, semidried tomat og estragon 1 kg oksemørbrad 8 skiver Fanø skinke (el
Hjemme hos os elsker vi en god oksemørbrad. 1 oksemørbrad til de antal personer i er. Steg i ovnen ved 200 grader i 25 - 30 minutter - hvis den skal være medium stegt
Brune svampe, stegt på panden i smør. Amarikansk oksemørbrad m. kartoffelfondant, rødbedepurre, syltede rødløg, brune minisvampe samt en indkogt demi glaze
Har du haft serveret ”almindelig” oksemørbrad – altså stegt i ovn eller gryde, kan du få brugt eventuelle rester ved at pakke dem ind i butterdej og varme det i ovnen
Hovedretten stod min kæreste for - Vi havde købt noget meget dyrt Oksemørbrad ved slagteren, som fik 2½ time i ovnen på 100 grader, efter det kort var stegt af på panden
I stedet får du opskriften på en hel kylling stegt i ovn. Indbagt mørbrad – og det skulle selvsagt være oksemørbrad – var bare én af de ting, vi pakkede ind i butterdej i 80’erne. Da vi kom lidt længere op i 80’erne kunne vi endda købe dem – oksemørbraderne og de andre ting pakket i butterdej – på frost
Vil du, som her, servere ærter og stegte champignoner til, skal du selvfølgelig også lige time det med de stegte champignoner, og have en ekstra pande til det
Den var perfekt stegt, rosa helt ud til kanten, godt håndværk. Oksemørbrad. Da hovedretten kom på bordet var vi stadig godt sultne, så vi satte med velbehag tænderne i oksemørbraden