Stegt Kyllingebryst. Pasta parpadelle. Skru ned for varmen til lav varme og kom pastaen ved. Kom den faste pastadej i en frysepose, luk den og lad hvile i 30 min. Skær enderne af og skær pastaen i 3 cm brede stykker. Pesto pasta1 portion pasta1 portion pesto4 stegte kyllingebryst 1 løg3 fed hvidløg10 cocktail tomater2 bøffelmozzarellaSalt PeberOlivenolieSvits løg og hvidløg i en sauterpande
I en stegepande sauteres hvidløg og forårsløg, hvorefter de stegte svampe og laksen tilsættes. Vand til pastaen koges i en elkedel, og hældes derefter i en stor gryde, hvor vandet holdes kogende
Jeg er vild med pastaretter, og når jeg skal lave hurtig aftensmad eller skal finde på noget fra ingredienserne i køleskabet, så bliver det faktisk ofte et eller andet med pasta, hvor det hele blandes sammen på en pande
Pasta i en lækker cremet pestosauce med stegt kylling og cherrytomater. En fantastisk lækker pastaret der er lynhurtig at lave i den travle hverdag med få ingredienser
Pasta carbonara – Italienerne kan bare det dér med pasta. Du kan bruge spaghetti (hvilket nok efterhånden er det mest almindelige), båndpasta, penne eller lignende
Denne ret med pasta med kylling og pesto er helt utrolig enkel og hurtig lige at bikse sammen. Lille K er glad for alt slags pasta og med denne pastaret kan vi også fint lokke den grønne courgette i ham under en lille hvide løgn om at det er agurk
Når dette er stegt gylden tilsættes hvidvin og lad det fordampe. En klassisk italiensk pastaret som stammer fra byen Amatrice i det centrale Italien, nærmere betegnet i regionen Lazio