Stegt rødtunge opskrifter

Restaurant The Lodge i Vejle

Restaurant The Lodge i Vejle

Hovedretterne stod på Bøf Bearnaisse, bouillabaisse og mit eget indslag der var stegtrødtunge med perlebyg og grønne bønner
Middagsmad uge 40 - Inspiration, madplan, indkøbsseddel, opskrifter og tips

Middagsmad uge 40 - Inspiration, madplan, indkøbsseddel, opskrifter og tips

(baseret på nedenstående opskrifter til 4 personer - alt er indkluderet, så husk at tjekke køkkenbeholdningen for, om du har nogle af ingredienserne i forvejen)4 kyllingbryst4 svinekoteletter4 gode bøffer2 fileterede og flåede rødtunger eller en anden fladfisk - eller en hel tredje fisk (bare der er til 4 personer)1 lille pakke parmaskinke eller to skiver1 hvidløg3 rødløg2 avocado1 Romainesalat300 g rosenkål2 moden papaya1 rødt æbleFrisk ingefær (stort stykke1 lille hvidkålshoved14 gulerødder3 rød chiliPurløgFrisk timianFriske koriander2 citroner3 limefrugt1 bakke æg1 pk smør1 lille bæger Creme fraiche 18%1 lille dåse ansjoser1 glas kapersØsterssauceFiskesauceSmagsneutral olieOlivenolieÆblecidereddikeDijonsennepKarrysalt og peberSukkerAhornsirupCashewnødderHasselnøddeflagerPerlerugOpskrifterKylling med kål og cashewnødderDenne ret er enkelt og lynhurtigt lavet - den er sund og den smager supergodt. 2-3 rødtunger eller anden fladfisk flået og fileterede / eller en hel anden slags fisk (der skal blot være til 4)8-9 gulerødder skåret i stængersalt2 tsk dijonsennep1 spsk æblecidereddike4 hakkede ansjoser2 spsk kapers1 lille hakket rødløg2 hårdkogte hakkede æg1 stort bundt hakket purløgCitronbådePerlerugOlivenolie1) Skræl gulerødderne og skær dem i stave2) Kom gulerodsstavene i en gryde med letsaltet vand, og damp dem til de er møre, men stadig har lidt bid. 2-3 rødtunge
Så der fisk

Så der fisk

muslinger, blæksprutter, havtaskekæber, rødtunge, jomfruhummer. muslinger, blæksprutter, havtaskekæber, rødtunge, jomfruhummer

Stegt rødtunge med ananas, rejer og chili

1. Start med at koge risene. 2. Vend fisken på en varm pande smurt med olie. 3. Fisken skal kun være gyldne på hver side, hvorpå der skrues ned for varmen

Fiskefilet af rødtunge med karrysquash

Stegning af fileterne. 1. Fiskefileterne bukkes en gang og steges på en slip let pande i ca. 1 tsk. olie, men inden da laves karrysquashen