Kan du ikke vente kan du sagtens begynde at spise af den med det samme den er røget. Det gør også din bacon mere ligesom skinke i udseende og konsistens
Server gerne med rugbrøds croutoner og stegtrøgetskinke i tern, evt. Min søn udbenede en kylling igår og istedet for at smide skrog og skind ud valgte vi igår at koge det med løg og et par gulerødder til en bouillon så vi havde til at lave suppe idag
Imens skæres skinken i små tern/strimler og steges lidt i en pande sammen med smørret. Det må gerne stå og simre lidt, så smørret trækker smag til sig fra skinken
En æggekage er en åben omelet, der oftest er tilsat mel – så den mætter bedre – som steges og sædvanligvis også serveres i pande og dertil stegt, saltet eller røget flæsk (bacon) og strøet med purløg
Skær den kogte røgede skinke i tern og tilføj dem "suppen", som gerne skulle være god tyk. 1 kg kogt røgetskinke eller hamburgerryg. 1 kg kogt røgetskinke eller hamburgerryg
Steges på panden til de er gyldne og gennemstegte. Ost og skinke lægges på den ene halvdel af kødet. så ost og skinke er dækket og holdes sammen med kødnåle
Indtil kyllingen er gennemstegt. røgetskinke, basilikum og fløde. Kyllingefiléterne skæres op i den ene side, så der er plads til at komme skinke og ost ind i filéten