Rabarbersalat med spidskål. Rabarberne bliver stegt i smør på panden med sukker og. Her er en opskrift fra det salte køkken, en dejlig lækker salat med gedeost
to skeer og lad som om du blander en salat). 300 g spidskål, grofthakket (her kan også bruges bok choy). Tilsæt spinat og spidskål og lad det stege med i cirka 2 min
Jeg bruger ind imellem fintsnittet spidskål i stedet for agurk, men synes det vil være trist at undvære edamame sojabønner, gulerod, mango og avocado, ligesom nori tangen også er et must for mig
Herefter skæres spidskålet i så fine strimler som muligt. Da kødet var trukket fra hinanden blev det serveret i en burgerbolle med lidt salat og en ordentlig skefuld coleslaw
Så kan man selv bestemme om tilbehøret skal være grøntsager, ris, råstegte kartfofler, salat o. Når fyldet er færdigstegt, hakkes det i en hakkemaskine (eller blender) for en mere jævn og blød masse, Stil til side
Jeg elsker alt med peanutbutter og alt asiatisk, og den cremede peanutbutterdressing går super godt til de sprøde grøntsager, den stegte ost og nudlerne