Gnid blandingen ind i kødet på alle sider. Læg svinekammen i et ildfast fad eller en bradepande. Flyt stegen og grøntsagerne over på et fad og hold det varmt
Smid dem blot på en pande ved svag varme sammen med olivenolie. Herefter smider du skiverne af kødet på, og vender dem fra tid til anden til de er gennemvarme og snasket godt ind i smørret
Smør en smule blødt smør over svinekammen. Såfremt sværen ikke er helt sprød, kan man som snydetrick lige vende den om, så sværene er nedad - men pas på, der går ikke mange sekunder før sværen bliver sort
Det allerbedste jeg ved, når jeg har haft gæster til en eller anden form for steg (oksesteg, svinekam eller endda helstegt kylling), er at lave en god gammeldags omgang biksemad med spejlæg og masser af rødbeder
Jeg havde stegtsvinekam og lavet en god gammeldags flæskestegs sandwich med oopsies som brød. Rødkål er klart et hit i min verden, men hvis man skal købe det færdigt, er det desværre fyldt med sukker
Udover at tænke over hvilken udskæring du vælger, så kan du også gøre flæskestegen sundere ved at skære fedtet under sværen af, når du har stegt din flæskesteg
Svinekam med linser og citronsky samt gule beder, rødbeder og grønne bønner. Læg svinekammen i en bradepande med lidt vand med sværen nedad, og lad den stege ved 70 grader i ca. 1 svinekam, 1,5 kg
Læg stegen på en rist i bradepanden, så sværen ligger så lige som muligt. Rids sværen helt ned til kødet med ½ cm’s mellemrum – men undgå at ridse i selve kødet