Stegte duer opskrifter

Stegte Ris med Kylling og Ærter

Stegte Ris med Kylling og Ærter

Stegte Ris med Kylling og Ærter til 2 personer. Jeg laver af og til en hel kylling, da kylling tilberedt på den måde smager virkelig godt
Stegte ris med kylling og grøntsager

Stegte ris med kylling og grøntsager

Efter vi fik rispilaf for noget tid siden har jeg haft lyst til at prøve igen. Jeg er helt vild med at der er så mange smagsnuancer i én ret som kan spises med en gaffel
Ris, stegte grøntsager og chili beans

Ris, stegte grøntsager og chili beans

Server de kogte brune ris med de stegte grøntsager og varmede chili beans. Nem og velsmagende hverdagsret med brune ris, stege grøntsager og chili beans
Stegte Ris med Tigerrejer

Stegte Ris med Tigerrejer

Stegte Ris med Tigerrejer til 2 personer. Lynhurtig hverdagswok med saftige tigerrejer og årstidens grøntsager
Kantonesiske stegte nudler

Kantonesiske stegte nudler

katonesisk, nudler, stegte 2 personer. Kantonesiske stegte nudler. Antal personer. 2 personer. Forberedelsestid
Stegte nudler

Stegte nudler

Stegte nudler er altid lækkert og denne gang brugte jeg hvad jeg lige havde i køleskabet. Gulerods salaten er en jeg før har lavet bare i en skrabet version med dressingen af sesamolie, citron og ristet kardemomme
Alt du skal vide om kartofler

Alt du skal vide om kartofler

Kartofler kan spises kogte, bagte og stegte. Kartoflen har været en udskældt rodfrugt i mange år, og har haft et ry for at være en usund spise
Alt du skal vide om tomater

Alt du skal vide om tomater

Røde modne tomater kan spises både rå, kogte, stegte, bagte og grillede. Vi spiser dem (næsten) allesammen, de røde vidundere, og det er faktisk den mest købte grøntsag i Danmark

Stegte nudler

Stegte nudler smager skønt som tilbehør eller som en selvstændig ret med f. De stegte nudler, du får opskrifter på herunder, er vegetariske, men ikke veganske, da der er æg i
Kinesiske kødboller med stegte nudler

Kinesiske kødboller med stegte nudler

Stegte nudler. Stegte nudler. Det asiatiske køkken er så fuld af smag og med hverdags ingredienser, kan nye smagskombinationer frembringes på måder der er svært i det vestlige køkken