Jeg stegte dem i ovnen og det var nemt og de holdte fint formen under stegning. Jeg serverede desuden en råkost og en dressing lavet af creme fraise, lidt chilimayo, citron, ketchup og løgpulver som passede godt til kødbollerne
Derefter stegte vi de små kødboller på panden. Hvad skal du have til aftensmad. Husk at få proteiner til din mad også, enten i form at stegt tofu, kødboller eller blend evt 1dl røde linser i saucen… Vi lavede kødboller, af øko oksekød som vi blandede med en kryddermarinade lavet af
fiskefrikadeller med remoulade og stegte rodfrugter, kyllingelår med appelsin. Jeg har lavet en stor portion kødboller, som så kan bruges til meget forskellige retter
Formede små kødboller og stegte dem over svag varme til de var gyldenbrune. Fandt en opskrift på kødbolleraf kalvekød eller polpette di vitello som det så fint hedder på italiensk
Stegte løg. Jeg valgte at bruge samme basale fremgangsmåde som til mine kødboller. Det er vist en ‘mande’ret – pizza lavet på bund af kød, i stedet for dej
Når kødbollerne er stegte på begge sider,. Form kødbollerne med en teske og steg i smør på panden. 400-500 g hakket oksekød. Serveres med kogt spaghetti 400-500 g hakket oksekød
Den er lavet af hakket oksekød – altså ligesom i bøf … Altså en frikadellebøf. Form farsen til store, lidt aflange frikadeller, tryk dem lidt flade, og steg dem i olien på begge sider, til de er gennemstegte