Altså skiftevis stegte og dampede fiskefileter, så det er nemt at tage et ”hold”. Førhen bestod den af kogte, løse ris, pommes duchesse (kartoffelmos rørt op med æggeblomme), dampet fisk og stegt fisk, muslinger, rejer, asparges, hummerhaler, ristede champignoner, samt to slags sauce – et helt udstyrstykke og festfyrværkeri … måske deraf navnet
Kalkunwok med rød thaikarry, kokosmælk og stegte padron-pebre. Jeg har både fået fladfisk, hakket okse/flæsk, kalkun, fennikelpølser, muslinger og andebryst
I gadekøkkenerne serveres der Msemmen – som er tykke, firkantede og let søde pandekager, der spises simple som de er eller med forskellige slags fyld som ost, honning, tomatpure og stegte løg
Hovedretten var en rigtig kød basker med et rigtig stort stykke kalvefilet stegt medium med løgpure, stegte løg, ærter og en kraftig sauce på marv og kalv