Stegte rødbeder opskrifter

Brændende kærlighed

Brændende kærlighed

Brændende kærlighed er en dansk ret, der består af kartoffelmos, stegte bacon- eller flæsketern – gerne røget – og løg
Rodfrugter med perlespelt og grillet ost

Rodfrugter med perlespelt og grillet ost

de stegte persillerodstern med perlespelt og dressing og varm det hele igennem. Jeg har brugt persillerødder, men pastinakker, gulerødder, rødbeder eller knoldselleri kan også bruges

Risotto og alle dens fætre

Server med stegte rødbedetern, feta og persille. Bygotto med HytteostBygotto med HytteostKatrines rødbederisottoRødbederisotto med feta, parmesanost, stegt rødbede og timian (2 pers. )125g rødbeder, skrællede2 tsk. citronsaftsalt & peber1 skalotteløg, finthakket150g arborioris½ liter bouillon, opvarmet½ dl hvidvin75g parmesan, friskrevet75g feta i ternfrisk persilleRiv 100g rødbeder groft og skær de resterende 25g i tern. Steg de revede rødbeder med hvidløg og timian 15 min. Rødbederisotto med feta, parmesan, stegt rødbede og timianRisotto med Soltørrede tomater & CashewnødderButternut Squash Risotto med kalkunbacon og salvieButternut Squash Risotto med kalkunbacon og salvieRisotto med HokkaidoRisotto med HokkaidoherRisotto-klatkager 2 dl fløde
Biks med svampe

Biks med svampe

400 g bagte, kogte eller stegte rodfrugter i mundrette stykker fx jordskokker, rødbeder, pastinakker, jordskokker eller knoldselleri
Mere Sverige!

Mere Sverige!

Til hovedret valgte vi oksespidsbryst med saltbagt løg, stegterødbeder, rosenkål og bacon veloute. Oksespidsbryst med saltbagt løg, stegterødbeder, rosenkålog bacon veloute
Leve-postej

Leve-postej

Server eventuelt leve-postejen med stegte champignoner og løg på toppen og spis den varm eller kold sammen med rugbrød og syltede rødbeder

Lammehals med rodfrugter

Rosastegt filet af lammehals anrettet med stegte rødder, aubergine og bagte pærer. Rødbederne skal i et fad for sig selv, så de ikke farver alle de andre rødder