Det hele startede med en ide om stegt grød, og herfra blev den stegte fuldkornspeltgrød med estragon langsomt udviklet og forbedret med hjælp fra Meyers Almanak
Vend de stegterødbeder med linser, bulgur, appelsinfileter, purløg. Her bliver rødbeder, linser og bulgur piftet op med masser af gode krydderier som ingefær, kardemomme og stjerneanis
de stegte persillerodstern med perlespelt og dressing og varm det hele igennem. Jeg har brugt persillerødder, men pastinakker, gulerødder, rødbeder eller knoldselleri kan også bruges
Dermed ikke sagt, at det er forbudt at spise den helt klassiske ret, for der er nu også en charme ved at sidde en sommerdag med den fedtede, stegte flæsk, den cremede persillesovs og helt dugfriske kartofler
Server med stegte rødbedetern, feta og persille. Bygotto med HytteostBygotto med HytteostKatrines rødbederisottoRødbederisotto med feta, parmesanost, stegt rødbede og timian (2 pers. )125g rødbeder, skrællede2 tsk. citronsaftsalt & peber1 skalotteløg, finthakket150g arborioris½ liter bouillon, opvarmet½ dl hvidvin75g parmesan, friskrevet75g feta i ternfrisk persilleRiv 100g rødbeder groft og skær de resterende 25g i tern. Steg de revede rødbeder med hvidløg og timian 15 min. Rødbederisotto med feta, parmesan, stegt rødbede og timianRisotto med Soltørrede tomater & CashewnødderButternut Squash Risotto med kalkunbacon og salvieButternut Squash Risotto med kalkunbacon og salvieRisotto med HokkaidoRisotto med HokkaidoherRisotto-klatkager 2 dl fløde
Til hovedret valgte vi oksespidsbryst med saltbagt løg, stegterødbeder, rosenkål og bacon veloute. Oksespidsbryst med saltbagt løg, stegterødbeder, rosenkålog bacon veloute
Rosastegt filet af lammehals anrettet med stegte rødder, aubergine og bagte pærer. Rødbederne skal i et fad for sig selv, så de ikke farver alle de andre rødder