Stegte skrubber opskrifter

Gratinerede blåmuslinger

Gratinerede blåmuslinger

Hæld lidt af fedtet fra panden, hvorpå du stegte bacon. Gratinerede blåmuslinger. Antal personer. 2 personer
Ørredfilet med grøn kartoffelsalat

Ørredfilet med grøn kartoffelsalat

Servér den stegte ørred med lun kartoffelsalat og evt. Dup fileterne med et stykke køkkenrulle. Drys med salt og peber og steg dem i lidt fedtstof i ca
Ostebøffer med grove, krydrede ovnfritter og hvidløgsmayo

Ostebøffer med grove, krydrede ovnfritter og hvidløgsmayo

Vi har sædvanligvis et glas salatmayonnaise fra Kraft hjemme, da det smager dejligt med en let syrlighed som dyppelse til stegte kartofler (et udmærket alternativ til bearnaise, som vi er kørt lidt træt i), og jeg spiser det ofte, som det er til kartoflerne, eller dypper kartoflerne i halvt mayo, halvt ketchup
Indbagte pastinak-hapsere med persillepesto

Indbagte pastinak-hapsere med persillepesto

Menuen bestod af en grønkålssalat med ovnbagt hokkaido og æblestykker, stegte squash og porrer og hovedelementet indbagte pastinak-hapsere (eller bidder) vendt med persillepesto
Alt du skal vide om kartofler

Alt du skal vide om kartofler

Kartofler kan spises kogte, bagte og stegte. Kartoflen har været en udskældt rodfrugt i mange år, og har haft et ry for at være en usund spise

Farserede kartofler

Stegte kødboller med enebær. Farserede kartofler. Print This Post. Denne ret ville sagtens kunne laves som kødfri også

Stegte skrubber

Hvis du har et åbent vindue eller god udsugning, lugter det heller ikke resten af aftenen, som med andre stegte fisk

Stegte ål med stuvede kartofler

Udskriv denne opskrift. Vi kender godt traditionen med at spise så mange ålestykker, at de kan nå hele vejen rundt om tallerknen, men mindre kan, og MÅ, gøre det, hvis den fedtfatttige livsstil skal holdes – det bliver også billigere

Stegte ris med æg, grønt og soja - 4 pers.

Stegte ris. Grønt.  . 1. ) Skrub gulerødderne og riv dem. 2. ) Snit spidskål og bladselleri fint. 3. ) Skær hvidløget i tynde skiver og rødløgene i tynde både

Stegte ris med æg, grønt og soja - 2 pers.

Stegte ris. Grønt.  . 1. ) Skrub gulerødderne og riv dem. 2. ) Snit spidskål og bladselleri fint. 3. ) Skær hvidløget i tynde skiver og rødløgene i tynde både

Stegte ris med æg, grønt og soja

Stegte ris. ) Rør misopastaen ud i ½ dl kogende vand og vend saucen i de stegte ris. Ris. 1. ) Skyl risene i koldt vand og sæt dem over i 6 dl kogende vand uden salt