Retten består af kylling svøbt i parmaskinke, med stegtetomater og kogte kartofler. Parmaskinke rulles om filetterne og steges i olie på en pande ved middel varme, til de er gennemstegte og parmaskinken er sprød
Halvér tomaterne, fjern kernerne og skær tomatkødet i små tern. 2 tomater. Vend først rødspættefileterne i sammenpisket æg og dernæst i knuste tortillachips krydret med salt og peber
Kyllingerne skal ikke være gennemstegte, men bare være stegte på overfladen for at holde på saften. 1 glas soltørrede tomater. 2) Skær/klip de soltørrede tomater ud i mindre stykker. 3) Tilsæt fløde, spinat og soltørrede tomater til panden. 1 glas soltørrede tomater
Jeg stegte baconen sprød og dryppede den af på køkkenrulle, mens jeg ristede svampene. Herefter knuste jeg baconen og dryssede over svampene, hældte fløden ved, kogte op og vendte den friske kogte pasta i, sammen med tomater i halve
Jeg stegte også lidt blomkål ved siden af og dryssede dem med salt. På min tur til Kreta var jeg blevet inspireret til at lave bagte tomater og peberfrugt med fyld
1,5 dåse hakkede tomater (gerne med basilikum og hvidløg). Fordel ligeligt hakkede tomater ovenpå de 4 kyllingefileter og kom dem i en forvarmet ovn på 200 C varmluft i ca. 1,5 dåse hakkede tomater
Tag de stegte svampe af panden. Skær tomater, peberfrugt og løg i grove stykker. Server den varme suppe med lidt yoghurt, finthakket spinat, stegte svampe og kikærter
Denne gang stod den blandt andet på fyldt kyllingebryst i selskab med mine knuste kartofler med hvidløgssmør og stegte asparges med mandelflager og kapers
Når det er bruset af, så svitser du lige de stegte pølser – nu i skiver – deri. Så skal bacon i gryden, og gøre pølserne selskab, hvorefter tomaterne tilsættes