Nøddebrød, stenalderbrød, paleobrød og hvad det nu ellers hedder. Et rent nøddebrød kan nemt blive lidt bastant og tungt, så jeg har fremtryllet en ny variation med revet squash og gulerod og den er til dages dato absolut min egen favorit
Stenalderbrød. ½ øko squash. Jeg bliver loadet op med ekstra vitaminer og sundhed. ½ øko squash. Og selv den selleri, jeg ellers ikke brød mig om en gang, ryger ned med fornøjelse
Hverdagstapas på stenalderbrødmed laks og rejer. Nummeret til pizzamanden kan virke meget lokkende når det er sent på eftermiddagen og trætheden sætter ind, men kroppen har jo bedre af hjemmelavet mad med næringsrige ingredienser… Det kan være en kamp at være evig kreativ i køkkenet, så nogle gange er simple retter vejen frem og de kan heldigvis også smage usandsynlig godt
Det nemmeste er at tage en hel pose, der allerede er blandet til stenalderbrød f. Som skrevet tidligere, er nettet spækket med opskrifter, videoer, tips & tricks m
Man kan også tilføje squash eller gulerod, og garanteret også andre ting, for at give brødet lidt fugt, det har jeg ikke forsøgt mig med endnu, men når det bliver sæson for squash skal det helt sikkert afprøves
Denne opskrift er en modificering af Thomas Rodes opskrift ”Stenalderbrød fra Kong Hans”. Man kan også tilføje revet squash hvis man ønsker at variere det lidt