Opskriften er direkte tyvstjålet fra Thomas Rodes bog 'Stenalderkost'. Dog har jeg ændret en smule i den, da jeg synes at der er for meget æg og olieNøddebrød1 brødform100 g mandler100 g hasselnødder100 g hørfrø100 g sesamfrø100 g solsikkekerner100 g valnødder100 g pinjekerner100 g græskarkerner5 æg - jeg kan bedst lide at bruge pasteuriseret, da de fordeler sig bedre0,75 dl olivenolie1 tsk salt1
Stenalderkost, LCHF, paleo – kært barn har mange navne. Her er en opskrift på et nøddebrød (eller rettere sagt snacks), der er spækket op med proteiner, vitaminer, mineraler og ikke mindst sunde fedtstoffer
Ost er ikke en del af stenalderkost. Squash og spidskål blev snittet til ”spagetti” og så blev der endda tid til overs til at blende nødder og slå to nøddebrød sammen – inde familien kom hjem – vildt ik
I dag er vi startet op på en ”semi” stenalderkost og med semi mener jeg, at vi ikke har fravalgt rodfrugter og stadig spiser en lille smule økologisk smør