S. t. e. n. b. i. d. r. o. g. a. f. h. l. s. v. u. V. k. m. p. æ. D. j. ,. å. ø. (. 4. ). 1. 5. ½. 2. -. 3. 0. H. F. c. 8. %. L. y. R. K. P. 6. 7. A. é
Jeg har allerede smovset i stenbiderrogn på kerneknækbrød og blinis. Cremet blomkålspuré rørt med rygeost og toppet med friske urter, grøntsager – og naturligvis stenbiderrogn
Stenbiderrogn er en rigtig forårsspise, og burde også være en rigtig påskespise. Stenbiderrognen kan vaskes selv, eller købes vaskes - det er klart billigst selv at vaske og salte rognen
Det er højsæson for stenbiderrogn lige nu. Stenbiderrogn er Danmarks kaviar, det er supersundt og smager fantastisk af hav – på den ikke tang-agtige måde
Stenbiderrogn er for mig et skønt tegn på forår og jeg elsker simpelthen denne lille simple ret. Kæresten var en smut forbi den lokale fiskekutter og fik en stor pose stenbiderrogn med hjem til en formidabel pris