Stenovn opskrifter

Garlic Naan Brød

Garlic Naan Brød

Det traditionelle indiske Naan brød der normalt laves i en tandori ovn hvor dejen klaskes på siden af en opretstående stenovn og medmindre man er indehaver af denne ret store indiske ovn må man tænke alternativt og samtidig opnå den hårde varme som tilbereder brødet ved høj varme og kort bagetid
Langtidshævet pizzadej - våd - æltefri

Langtidshævet pizzadej - våd - æltefri

600 grader stenovn. Pizzadag - aftenen førRør gæret ud i vandet så der ikke er nogen gærklumper. Kom resten af ingredienserne i, og bland dem hurtigt sammen indtil der ikke er noget tørt mel
Hvad skal der på pizzaen?

Hvad skal der på pizzaen?

Det er perfekt at holde i, når alt er skåret og skal over i gryden eller skålen, og så passer det lige præcis til en rygende varm pizza fra stenovnen
Pizza hos Mother i Kødbyen

Pizza hos Mother i Kødbyen

Jeg havde været der én gang før og havde på baggrund deraf ganske høje forventninger om endnu en lækker middag med skønne, friske, hjemmelavede surdejspizzaer direkte fra den brændefyrede stenovn
Armensk fladbrød uden mælk

Armensk fladbrød uden mælk

Det bliver faktisk bagt i stenovnen, hvis det skal være helt rigtigt, men herhjemme har vi altid lavet dem på panden, da det er nemmere

Rigtig italiensk pizza

Men selvom pizzaen her ikke er lavet i en stenovn på et lille pizzeria i Verona, så har den både en tynd bund og en sprød skorpe – ligesom en ægte, italiensk pizza
Emmery’s

Emmery’s

Efter hævningen bages brødet ved høj varme i stenovne, hvilket giver brødet en sprød skorpe uden på og en luftig konsistens inden i

Pizza Margherita

Den hjemmelavede pizza har en lidt tykkere og luftigere bund end de tynde pizzaer, som bages i stenovn i italienske pizzeriaer

NOT TO MISS // Three hot restaurants in Cannes

De er dog mest kendt for deres pizzaer som de laver over åben ild i en kæmpe stenovn. I mere end 18 år har mine forældre haft sommerhus i Cannes, og det er dermed også en af de byer hvor jeg har brugt aller mest tid

Eksotiske Apuliens 5 farver

Brødet udmærker sig ved at være bagt i stenovn, som kun påfyldes med egetræ. Brødet udmærker sig ved at være bagt i stenovn, som kun påfyldes med egetræ
Grunddej til pizza (stenovn)

Grunddej til pizza (stenovn)

J. e. g. r. n. t. o. p. h. j. m. v. d. f. a. 2. u. s. i. S. ,. å. æ. l. b. k. z. D. (. ). -. y. B. 1. 0. %. I. ø. O. A. V. /. M. G. L. H. 5. P. N. c. 8. 3. ½. C. T. Æ. R
Pizza – napolitansk

Pizza – napolitansk

Det største problem med at bage pizza hjemme er at de færreste har en stenovn der kan varmes op til 650 grader – det er ellers det optimale
Blærerøvs pizza på bagesten

Blærerøvs pizza på bagesten

Opskrift stenovn pizza, artiskok, artiskokhjerter, vegetar pizza. Blærerøvs pizza på bagesten. Ingredienser
Sprød pizza på grill

Sprød pizza på grill

Det var nogle af de lækreste pizzaer, jeg har fået hidtil, kun liiige slået af dem, man får, når man er på ferie i italien og sidder på hjørnet af et pizzaria og tjeneren kommer svingende med en pizza af ægte vare direkte fra stenovnen