Stenplade opskrift opskrifter

Tempereret chokolade

Tempereret chokolade

Nu er det jo svært at måle temperaturen på chokolade der er smurt ud over en stenplade. Det er den metode jeg bruger i denne opskrift
Verdens bedste økologiske brød

Verdens bedste økologiske brød

Ovn og stenplade/bageplade opvarmes til rygende 260 grader og brødene bages herefter et af gangen. Det har været en hård kamp, men elvte gang blev lykkens gang
Falafelfest!

Falafelfest!

Slå den ned og del den i 8 dele, som rulles runde og flade (ca 0,5 cm) Varm ovnen op til 250 grader - evt med stenplade i - og lad brødene hæve i 10 min, inden den pensles med mælk og bager 10 min i den brandvarme ovn. Slå den ned og del den i 8 dele, som rulles runde og flade (ca 0,5 cm) Varm ovnen op til 250 grader - evt med stenplade i - og lad brødene hæve i 10 min, inden den pensles med mælk og bager 10 min i den brandvarme ovn
Pizzasauce

Pizzasauce

Da vejret er frygtelig godt, tænker vi at aftenens menu står på hjemmelavet pizza på stenplade på grillen
På fredag aften....

På fredag aften....

Stenpladerne i 80'er look er skiftet ud med MDF som skal være hvidmalede, som de originale der var i en af stuerne
Udviddet kartoffelpizza

Udviddet kartoffelpizza

Husk at tænde ovnen på 250 grader, og kom din stenplade ind, hvis du er ejer af sådan en. I onsdags var det OD-dag
Pizza the vegan way

Pizza the vegan way

Denne opskrift er til 2 pizzaer. Tænd ovnen på 220 grader, hvis du har en stenplade skal den opvarmes, hvis ikke kan du bare bruge en bageplade
Weekendprojekt – part 2

Weekendprojekt – part 2

Bollerne skal bages på en stenplade og brødet bliver enten bagt i en støbejernsgryde, eller bare normalt i ovnen

Et godt brød

Denne opskrift har egentlig været min grundopskrift i mange år dog ikke bagt i gryde, men ofte på stenplade