Du kan bruge sødemiddel, stevia eller sukrin, alt efter hvad du har. Du kan også sagtens bruge rørsukker, honning eller brun farin til at give den søde smag
I er selvfølgelig velkomne til at skifte sukkeret ud med et sukrin eller stevia produkt. Og ja oh ve og skræk er der rigtig rørsukker i denne portion også Jeg er kommet frem til at med så store fedtmængder ,tilter mit blodsukker ikke af den lille mængde sukker der kommer i
Stevia. ½ kop økologisk rørsukker. Start med at piske æggehviderne helt stive, kom så sukker i og pisk det videre og til sidst Stevia i og piske videre
steviarørsukker (kan erstattes med en anden form for sødemiddel eller sukker). Hak hasselnødder og mandler, og bland dem i en skål med havregryn, hvedemel, kokosmel og stevia
Den gennemsiet suppe skal nu tilbage på blusset, hvor du tilføjer sukker, stevia og vaniliestang. Har du gemt det fintsiet blommemos til marmelade, skal du faktisk bare tilføje stevia og lidt Atamon, så det kan holde sig
Jeg ville jo allerhelst have en naturlig variant helt uden sødning, og hvis det skal være så ønsker jeg mig den med honning retur, eller find på en med stevia måske
Mælken lunes og gær, salt, stevia, fiberHUSK, æg og chiafrø tilsættes. Becel og agavesirup smøres fordeles, rørsukker og kanel drysses i et tynd lag og dejen rulles til en roulade, hvorfra sneglene kan skæres
Stevia er formentlig det mest kendte, men smagen er – efter min mening – ikke lige i øjet. I lang tid har jeg svoret til Sukrin Gold, som er rørsukker-agtig i smagen, og virker virkelig godt
Derudover har jeg også fundet ud af, at jeg nok ikke er til sukrin, så selvom jeg godt kan tåle stevia, så er det bare næsten altid i chokolade blandet med sukrin, og hverken det, rørsukker eller hvidt sukker, er min krop altså særlig stor fan af
tåle stevia, så er det bare næsten altid i chokolade blandet med sukrin, og hverken det,. rørsukker eller hvidt sukker, er min krop altså særlig stor fan af
Selvom det kun er meget få faktorer man kan ændre på, som andelen af vand til mandler, om man søder eller ej, hvad man søder med – stevia, dadler, agavesirup, rørsukker – og om man tilsætter salt, kan det føles noget uoverskueligt