Jeg manglede dog et eller andet til at stivne frostingen lidt mere, da det jo normalt er flormelisen der gør det, og her kan jeg desværre ikke længere give eksakte mål på ingredienserne, da jeg bare tilsatte uden at skrive mængden ned
Pisk æggene i en stor skål og tilsæt cremefraiche, revet ost og krydderier. 2½ dl cremefraiche. 10 minutter, æggemassen skal være stivnet og gylden brun. 2½ dl cremefraiche
Pisk æg, cremefraicheog revet ost sammen med salt og peber. 2½ dl cremefraiche. 10 minutter, æggemassen skal være stivnet og farven gylden brun. 2½ dl cremefraiche
Pisk fløden let stiv. Tilsæt cremefraiche, korn fra vanillestangen og spiritus. Rør cremefraiche/skyr sammen med finthakket purløg og persille, mælk og salt + peber efter smag… Stil på køl indtil servering
cremefraichen med resten af sukkeret og vanilien og hæld det ud over. 200 g digestivekiks knuste. 4,5 dl cremefraiche 38. Bag i 20 min, eller til kagen er stivnet. 200 g digestivekiks knuste. 4,5 dl cremefraiche 38
Cremefraiche sauce. Rør cremefraiche med urterne og smag til med citronsaft, salt og peber. Cremefraiche sauce1½ dl creme fraiche 18%1 friskhakket spsk af hver. Pisk resten af fløden stiv (2 dl). Bank formen let mod bordpladen og til den tildækket i køleskabet i 3-4 timer til moussen er stiv
Imens udblødes husblassen i koldt vand, og fløden piskes stiv. Tilsæt cremefraiche, og når blandingen er fingervarm tilsæt så lidt af den piskede fløde og hæld derefter fløde/bær blandingen i flødeskummet, og vend det sammen
Pisk fløden stiv og vend den forsigtigt i æggemassens. Hummersuppe med kamelliseret kammuslinger , syrnet cremefraiche og dild Interval stegt rådyrkølle med hasselbagte kartofler , bagte rodfrugter med honning og timian , svampe fløde sovs , hvidløgssmør og hjemmelavet druegele
Jeg havde købt en tyl med multi åbning, da den er bedst til at lave pels med, men frostingen var for stiv, da jeg skulle lave kage, og jeg blev derfor nød til at bruge en lille stjerne tyl til pelsen
Bland cremefraiche med resten af sukkeret og vanillesukkeret. 200 gram knuste Digestivekiks. 20 minutter eller til kagen er stivnet. 200 gram knuste Digestivekiks