Storbradepandekage til kollegaerne i anledning af min fødselsdag. En lækker stor kage, til kollegaer, klassenstime eller andre arrangementer, med ingredienser du allerede har hjemme
Umiddelbart så det ud næsten som lørdagen før, men de to blæner, vi har set i et af problemområderne, som sidste lørdag næsten fremstod som én stor plamage på billederne, så denne gang ud som to
Til en stor bradepande 40 x 26 cm. Til en stor bradepande 40 x 26 cm. Den her kage er en af dem der bliver lavet hvert efterår - år efter år og gerne flere gange i løbet af æblesæsonen
Den drillede mig rigtig meget i første omgang, så den har fået TO lag glasur til stor glæde for de sukkerglade børn og først ved andet lag var jeg tilfreds med overfladen
Den kan bruges som en bradepandekage, som lagkagebund og til muffins, alle med stor fornøjelse. Jeg har igennem årene haft rigtig stor fornøjelse af denne opskrift og vil hermed sende den videre
Portionen passer til lille bradepande (eller stor springform)1,5 dl kakaopulver100 g mørk chokolade1 spsk espressopulver2 dl kogt vand200 g blødt smørKornene af 1 vanillestang5 dl mørk farin3 æg, stuetemp. Bradepandekagen bages ved 190 grader i 20-25 minutter