Start med at riste den ene madpandekage på en middel-høj varm pande, til den er gylden. Kom den toppede madpandekage på panden, læg den anden madpandekage ovenpå og steg den, til pandekagen er gylden på bunden
Skær de dampende varme quesadillas i kvarte og server dem sammen med en stor skål farverig salat (du kan med fordel bruge resten af majsene til formålet) samt nachos med salsa eller guacamole
Det er ligeledes en af de opskrifter der blev set af flest i denne periode, og jeg har modtaget stor ros fra mine Facebook-læsere, der har lavet denne opskrift i forbindelse med påsken
En ”galette” er for mig en fransk madpandekage med. 2 rødbeder (jeg brugte det meste af en temmelig stor. 2 rødbeder (jeg brugte det meste af en temmelig stor
Savoykålen er en stor kål, med bølgende grove blade, og kålen har en mild smag og kan have farver der varierer fra lys grøn (næsten gul), til en dyb mørkegrøn, som er den farve man oftest ser
to store gulerødder el. en stor kold bagt kartoffel (enten almindelig kartoffel eller sød kartoffel). 2 fuldkornstortilla (madpandekage). 1 stor bagt eller kogt sød kartoffel eller almindelig kartoffel (ca
En stor vinder hos hele familien. Bo har udset sig æggesalat, thai-fiskedeller, madpandekager med asiatisk fyld og panna cotta'en (han er nemlig til de søde desserter), og jeg kan slet ikke vente med at afprøve alle de lækre lækre opskrifter
En stor håndfuld revet ost (resten af et stykke emmentaler). Inden da rydder vi op i fryser og køleskab, og de madpandekager, vi lavede af rester i går, er værd at skrive sig bag øret – eller her – på nettet, hvor den er til at finde igen
Savoykålen er en stor kål, med bølgende grove blade, og kålen har en mild smag og kan have farver der varierer fra lys grøn (næsten gul), til en dyb mørkegrøn, som er den farve man oftest ser
Forskellen er ikke stor, det er bare landet, der har et andet navn. Shawarma smager godt i – som på billedet – (hjemmelavet) pitabrød, burgere, durumruller/madpandekager, salater eller f
Savoykålen er en stor kål, med bølgende grove blade, og kålen har en mild smag og kan have farver der varierer fra lys grøn (næsten gul), til en dyb mørkegrøn, som er den farve man oftest ser