Sådan en har jeg, og det er den der gør den store forskel og giver den sprøde bund. Parmaskinke og salami skal ikke med indiovnen, men skal først puttes på pizzaenlige når den kommer ud af ovnen
Selvom bygottoen bages iovnen, bliver den stadig cremet og fyldt med bid og smag fra svampene, det salte fra parmaskinken, saftige fra spinaten og det ristede, nøddeagtige og sprøde fra valnødderne
I weekenden bagte Lille K og jeg en storportionskinkesnegletil fryseren. Det er helt vildthyggeligt at have Lille K med i køkkenet og han stor nyder at få lov at hjælpe
Toppingtilpizzaen, jeg brugte skinke, pepperoni, revet mozerella og massere af oregano. Jeg har gået det seneste, og haft en helt ustyrlig lyst tilpizzasnegle og squashboller
Det er dog på sin plads her med en stor ADVARSEL - lav rigeligt med persillerodschips, og lav dem ikkei al for god tidindenmiddagen, idet de så med garantiforsvinderlidt efter lidt
Bland revet ost, mascarpone og sennep i en stor skål. Bacon og en pakke lufttørret skinke. Hæld det hele tilbagei det ovnfaste fad og gratiner det iovneni ca