De kan både være rå eller kogte. Sørg for at rense alle rejerne grundigt og pille alle skallerne af. Bland alle rejerne i skålen med kærnemælksblandingen
Fyldet til dejen består traditionelt set af tynde skiver svinekød, rejer og bønnespire. svinekødet og rejerne kan eksempelvis erstattes med tofu, kylling, grøntsager eller andre typer seafood
Tør rejerne med køkkenrulle og steg dem i olien på en pande ved middelhøj varme, ca. Vend rejerne med agurkerne og lad dem trække mens tilbehøret gøres klar
Efter at have aftalt, om vi kunne tænke os den store eller lille menu, fik vi skænket champagne, og fik at vide, at den første ret allerede stod på bordet = Blomsten
Personligt foretrækker vi fint skåret kylling og rejer). Selvom forårsruller ikke er en del af det oprindelige thailandske køkken, så er de forårsrullerne, som flere andre retter, blevet en fast del af thai køkkenet
Rejerne afskalles, pånær det lille halestykke. 350 gr frosne rårejer (store). Varm olien op og steg de pressede hvidløgsfed først (1 min), herefter de rårejer indtil de er røde. 350 gr frosne rårejer (store)
Gerne store saftige dadler. Foråret på vej og det tid til at smide vinterfedtet, genopbygge depoterne med vitaminer, så hvad med at prøve at gøre frokosten lidt sundere