Den her gang er det med stuvedeærter og gulerødder på klassisk vis. Når man vender krebinetterne, kommes ærter og gulerødderne i kogende vand, og får et kort opkog så de stadig har lidt bid
300 g frosne ærter. Kog grøntsagerne et par minutter i vandet. Si dem fra med en sigte. Lav en smørbolle ved at smelte smørret i en gryde og blande melet i og røre rundt
Gulerødderne skæres i små stykker, kommes i en gryde sammen med ærterne og vandet. Karbonader med stuvedeærter og gulerødder (2 pers). 2 dl frosne ærter (fodmap, maks 35 g pr person). Kom ærterne og gulerødderne i sovsen og maden er klar til servering Karbonader med stuvedeærter og gulerødder (2 pers). 2 dl frosne ærter (fodmap, maks 35 g pr person)
Du kan eksempelvis servere krebinetter med stuvedegrønærter – som på billedet – og kogte kartofler. Du kan også dampe ærter og gulerødder og lave en bechamelsauce til
Når jeg besøger mine forældre får vi ofte karbonader med stuvedeærter og gulerødder. Når sovsen er tyk nok tilsættes ærter og gulerødder som koges med i max