Blomkålspandekager er altså suveræne, og børnevenlige. Jeg serverede dem sammen med nye kartofler, resten af den stuvede sommerspidskål fra i går, og blomkålspandekager – da jeg havde 1/2 blomkål der trængte til at blive brugt
I dag med stuvet spidskål/champignon m chili og kogt blomkål… det er jo kålsæson. Jeg har flere gange lovprist de små mungbønner… og nu gør jeg det igen
Jeg dampede blomkål til og stuvede lidt svampe i soyafløde (pasta ville have passet fint hertil). Jeg har jo en dejlig masse seitan liggende og har flere gange i dag overvejet hvad menuen skulle stå på her til aften, noget der var nemt og lidt hurtigt… og pludselig så vidste jeg det
Af tilbehør lavede jeg stuvet sommerspidskål (som forleden, men sønnen er bare helt vild med det. ) Derudover var der små grillede cocktailtomater og en blomkålsgratin-erstatning
Kog blomkåls buketterne i saltet vand ca. Blomkålen sies og ca. Pisk mælk og maizenamel sammen og hæld det i gryden med blomkåls buketterne og resten af vandet, hæld de optøede ærter i lad det simre i 5-6 min
- Rens grønsagerne, skyl og hak persillen, skær rodfrugterne i tern og blomkålen i små buketter. og tilsæt blomkålsbuketterne, lad dem koge med i 2 minutter
Krebinetter med stuvede grønærter Julefrikadeller med rødkålssalat Marineret mørbrad med chilisauce Kulmulefilet på grill med blomkål, cherrytomater og tahindressing 4 personer