Tilsæt svampe, tørret timian og citronsaft. Svits svampene for rask varme, intil væden er fordampet. 400 g kantareller eller andre svampe. 400 g kantareller eller andre svampe
Soya stuvet spinat. Fjern stilken på svampene og det mosen i svampene. stuvet spinat. Kog det ind og hæld det over grønsagerne 4-6 piortobello svampe , alt efter str
Min kone fik kylling som den nu skal laves klassisk med surt og sødt men på en moderne måde og så en lille skål på siden med stuvede svampe, fløde og svampe er bare "match in heaven"
Bruschetta med let stuvede Karljohan-svampe. Næste lille ret var bruschetta med en lille svampestuvning af karljohan-svampe på toppen og et drys friskhakket persille
Jeg dampede blomkål til og stuvede lidt svampe i soyafløde (pasta ville have passet fint hertil). Jeg har jo en dejlig masse seitan liggende og har flere gange i dag overvejet hvad menuen skulle stå på her til aften, noget der var nemt og lidt hurtigt… og pludselig så vidste jeg det
Jeg har en svaghed for svampe – specielt kantareller og Porcini. Så finder jeg et godt tilbud på kantareller er det ofte kantarellerne, som bliver styrende for hvad der kommer på middagsbordet
Opskrift Stuvet grønkål med svampe. Svits svampe og hvidløg i lidt fedtstof, ved middel varme. Når svampene er faldet lidt sammen, tilsættes grønkål, rosmarin, lidt salt og peber
Jeg elsker pasta i alle afskygninger og canneloni er en dejlig måde at servere pasta på. Denne her udgave har jeg selv komponeret og det blev en rigtig dejlig ret
Hak dem groft, steg dem ved høj varme med smør, salt og rensede svampe. Når mælderne er skrumpet og svampene har fået lidt farve(efter omkring 5-6 minutter), tilføjes mælken, rør rundt i det og tilføj ricottaen(som først er blevet rørt igennem)
Jeg elsker pasta i alle afskygninger og cannelloni er en dejlig måde at servere pasta på. Denne her udgave har jeg selv komponeret og det blev en rigtig dejlig ret
Stuvet porre, sprødt brød og ramsløg og derudover syltede perleløg og fermenterede hvidløg. Syltede svampe, rå og stegt blæksprutte, ræddiker, jordskokker og nødder
Steak på bund af stuvede svampe med asparges i svøb. Jeg har en svaghed for svampe. Og lige nu er der virkelig mange lækre svampe at finde i butikkerne