Smelt smørret på en pande og sautér løget uden at det tager farve. Halver kartoflerne og tag det bløde kartoffel ud med en ske uden at ødelægge skrællen
Det er en stuvning der minder om min paprikagryde, men som traditionelt serveres med galuska eller spätzle, som det også hedder på ungarsk, som er en slags ægnudler
Det blev derfor en hakkebøf, svampestuvning og en bagt kartoffel, what´s not like. Stuvningen simrer indtil bøffen er færdig, hvor der smages til med salt og peber
Lad hvidkålen dryppe af, så så lidt væde som muligt hænger ved og gør stuvningen tynd. Lav imens en smørbolle ved at mose melet lidt efter lidt ind i smørret med en gaffel, til du har en fast masse – en smørbolle
Under ramadanen fik vi hvert år diverse lækre retter (vinbladsruller, krydrede stuvninger, fyldige supper, couscous- og bulgursalater, butterdejspakker…) bragt direkte til døren af flere flinke naboer, som ville dele ramadanens store festmåltid med os
Jeg rister det på panden, jeg spiser det som stuvning, og kommer det også råt i salater. Derforuden skal du sørge for at køle tiloversbleven suppe hurtigt ned
Det er en suppe/stuvning fra Mexico. Er du til stærk, udenlandsk mad, så skal du prøve pozole. stødt spidskommen1 dåse flåede tomater – hakkede4 tortillaer5-6 radiser1 limeLidt koriander – eller bredbladet persille, hvis du som jeg ikke kan lide korianderOlie til stegningSukker og salt. Anmeldelse Navn på opskriftPozoleUdgivet den2016-10-27Forberedelsestid 15MTilberedningstid 1H30MSamlet tidsforbrug 1H45MGennemsnitlig karakter 5 Based on 3 Review(s)Share on TumblrShare on Tumblr Det skal du bruge til pozole til 4 personer
Smag grønsagstuvningen til med salt, peber og citronsaft. Denne opskrift har jeg opfundet under et stess indkøb i Føtex, hvor mit budget var lidt stramt, og trætheden begyndte at melde sig efter en lang dag på universitetet