Nå ja, så er der da også salt- og sukkerkringler, men det er en lidt anden boldgade, hvor sukkerkringlen er en småkage og saltkringlen vel nærmest en slags snack
Start med at røre gær ud i mælk og tilsæt derefter sukker, salt og kardemomme. Riv marcipan groft og rør det sammen med det groftrevne æble, smør og sukker
Rør salt, sukker og kardemomme i. Rør med en håndmikser blødt smør, sukker og mandelessens sammen. Pensl med æg og drys mandelflager og perlesukker med rund hånd
Perlesukker. Tilsæt sukker og æg. Opskriften giver 2 kringler. 25 gram sukker. 200 gram sukker. 2 spsk sukker. Kog æblerne med sukker og kanel i 10 minutter. Pensl med æg, drys sukker og mandler på og lad hæve i 2 timer. 25 gram sukker. 200 gram sukker. 2 spsk sukker
remonce i stedet ved at blande smør, sukker, vaniliesukker og rosiner. perlesukker. Til 2 kringler. 1 spiseske sukker. ud med remonce af 200 gram smør, 2 dl sukker og 4 tsk vaniliesukker). 1 æg piskes med sukker og tilsættes dejen. Læg kringlerne på bageplader med bagepapir og lad dem hæve 20-25 minutter. 1 æg piskes med sukker og tilsættes dejen
Opløs gæren i vandet og hæld det i skålen sammen med det meste af ægget, sukker og salt. Rør smør og sukker sammen til en remonce og rør maizenamelet i
Vand gær, sukker, salt, øg smør skåret i små stykker blandes sammen, og står og forhæver i 20-30 minutter, alt afhængning af om dine ingredienser komer direkte fra køleskabet. Imens laves rabarber kompotten ved at skære rabarberstykkerne i 2 cm bidder, blande dem med sukker, vanile og citronskal, og sætte dem i ovnen ved 180° i 20 min. Kringlen pensles med sammenpisket æg, hakkede nødder og sukker, og stilles til hævning i 15-20 minutter. Kringlerne bages herefter ved 220° i 14-17 minutter, under et vågent øje
Sammenpisket æg, mandelflager og perlesukker. Opløs gæren i æg og sukker. 2 spsk sukker. 80 g sukker. Kringlerne hæver nu tildækket og lunt i 45 minutter, hvorefter de pensles med æg og drysses med mandelflager og perlesukker. 2 spsk sukker. 80 g sukker
Hvis man er knap så meget sukkergris som jeg er kan man sikkert lave kringlen med noget mindre remonce i, men jeg er gået all in på princippet jo mere desto bedre
Bland mel og sukker i en skål, der er stor nok til at dejen kan hæve. (35-40 stk, kan fryses hvis du når det inden de er spist)25 g gær1/2 l mælk250 g mel (4 dl)1 spsk sukker4 æg1 tsk stødt kardemomme50 g smør eller margarineEventuelt. 1 spsk sukker
Tilsæt olie og sukker. 50 g sukker. Nemme boller, der smager rigtig godt, får du opskriften på her. Som regel ved du nok godt, hvornår du har brug for boller og har måske tid og overskud nok til at stå i køkkenet og lave dem – dagen før eller samme dag
Med sukker, sprinkles, sesam, solsikkekerner, græskarkærner, smeltet ost. Mine drenge elsker de bløde kringler, og heldigvis fåes de også uden de overdrevent store saltkorn på